Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: Bubu Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6272
CarlyDor Enterprise Spezia
Carly Y1 Tactiek 10
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
53.3 gemiddelde waardering 46.9
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Konate de bal. Konate haalt uit met een fantastische trap. Musa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Enterprise Spezia 0:1

6e minuut.
Tefeci geeft de bal voor. Räss kopt de bal weg. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. Cantanhede werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CarlyDor - Enterprise Spezia 1:1

17e minuut.
Pachuła rent richting de bal. Pachuła passt de bal met de wreef. Daar is Jipa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sfogliarini geeft de bal voor. Scheglov is nu in balbezit. Massenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Massenbach draait met de bal, schiet en ... Cantanhede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Enterprise Spezia 2:1

29e minuut.
Spanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szeles komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Szeles is nu in balbezit. Szeles geeft een lange en hoge pass. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Musa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Cioculescu de bal onder controle te krijgen. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu onderschept slim de pass. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Cantanhede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Enterprise Spezia 3:1

42e minuut.
Mulţescu passt de bal in één keer door. Szeles heeft problemen om de bal te vangen. Massenbach rent richting de bal. Massenbach haalt uit met een fantastische trap. Cantanhede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CarlyDor - Enterprise Spezia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 48%, Enterprise Spezia 52%.
CarlyDor - Enterprise Spezia 4:1

47e minuut.
Sfogliarini speelt de bal door. Pachuła geeft de bal voor. Scheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu onderschept slim de pass. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Alatalu geeft de bal voor. Dybowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bilgin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Konate maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rado geeft een hoge lob. Daar is Scheglov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietreanu is nu in balbezit. Massenbach rent richting de bal. Massenbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Scheglov geeft een hoge lob. Pistrui controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rado maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu draait met de bal, schiet en ... Cantanhede bokst de bal weg.

86e minuut.
Räss kopt de bal weg. Massenbach rent richting de bal. Massenbach passt de bal met de wreef. Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CarlyDor 48%, Enterprise Spezia 52%.
CarlyDor - Enterprise Spezia 4:1