Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-23 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.14
  • Stadion: ProSavona Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21999
ProSavona gibs
442 Tactiek 1
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Emczyński de bal onder controle te krijgen. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ciapalski probeert naar een medespeler te passen. Stolc rent richting de bal. Antonelli speelt de bal door. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gheno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davtyan speelt de bal door. Eremia rent richting de bal. Eremia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Eremia rent richting de bal. Eremia speelt de bal door. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski schiet op doel. Erjavec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ProSavona - gibs 0:1

31e minuut.
Sikirić geeft een lange en hoge pass. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski speelt de bal door. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Mongelli onderschept slim de pass. Davtyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mongelli. Mongelli krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cosani onderschept slim de pass. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia passt de bal zonder na te denken. Stolc rent richting de bal. Stolc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mata. Stolc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eremia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciapalski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Eremia met een sublieme pass. Gheno rent richting de bal. Codreanu met een sublieme pass. Cosani heeft problemen om de bal te vangen. Gheno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mata met een sublieme pass. Daar is Végvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Végvári passt de bal met de wreef. Catanzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzaro schiet op doel. Minniti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Saelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelens passt de bal zonder na te denken. Mata speelt de bal door. Végvári rent richting de bal. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Minniti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 63%, gibs 37%.
ProSavona - gibs 0:1

46e minuut.
Dzikowski komt het veld opgelopen. Griffiths komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Padineanu geeft een lange en hoge pass. Davtyan is nu in balbezit. Davtyan passt de bal in één keer door. Catanzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mata geeft een hoge lob. Griffiths kan de bal niet met de borst controleren. Végvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Végvári haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Griffiths de bal onder controle te krijgen. Minniti bokst de bal weg.

59e minuut.
Inworp. Dzikowski met een snelle inworp. Seferis bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferis geeft een lange en hoge pass. Stolc springt en kopt de bal. Erjavec bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Sikirić onderschept slim de pass. Sikirić geeft een hoge lob. Padineanu is nu in balbezit. Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Codreanu is nu in balbezit. Seferis verovert de bal door een tackle van achteren. Seferis passt de bal in één keer door. Stolc rent richting de bal. Stolc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Pruneri komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Antonelli met de inworp. Mata rent richting de bal. Mata geeft een hoge lob. Végvári springt en kopt de bal. Minniti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Codreanu speelt de bal door. Catanzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikirić geeft de bal voor. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Menéndez komt het veld opgelopen. Meniconi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Seferis speelt de bal door. Dzikowski rent richting de bal. Dzikowski met een sublieme pass. Meniconi rent richting de bal. Meniconi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pruneri kopt de bal weg. Cosani is nu in balbezit. Meniconi onderschept slim de pass. Meniconi geeft een lange en hoge pass. García Menéndez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Pruneri verovert de bal door een tackle van achteren. Pruneri met een sublieme pass. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ProSavona 59%, gibs 41%.
ProSavona - gibs 0:1