Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint SS Castello
IIPdgirev Tactiek 5.3.2_Astemi
56% Balbezit 44%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 61.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Arcangioli is nu in balbezit. Chlabicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arcangioli raakt geblesseerd tijdens het duel. Salernitano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berlinguer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roura onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gennari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arcangioli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Christensen met een sublieme pass. Klungelig pakt Vásárhelyi de bal. Kovinjalo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kovinjalo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kovinjalo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Việt Nam is nu in balbezit. Vásárhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Vásárhelyi speelt de bal door. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Minulescu geeft de bal voor. Vásárhelyi is nu in balbezit. Gennari verovert de bal door een tackle van achteren. Gennari geeft een lange en hoge pass. Arcangioli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - SS Castello 0:1

37e minuut.
Manenica verovert de bal door een tackle van achteren. Manenica met een sublieme pass. Gennari rent richting de bal. Gennari geeft een hoge lob. Scotto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gennari met een sublieme pass. Berlinguer is nu in balbezit. Roura begaat een overtreding. Berlinguer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salernitano komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Salernitano probeert naar een medespeler te passen. Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangioli passt de bal zonder na te denken. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinguer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Christensen probeert naar een medespeler te passen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora met een sublieme pass. Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmi draait met de bal, schiet en ... Lovino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 71%, SS Castello 29%.
WEEDSjoint - SS Castello 0:1

46e minuut.
Pinotti komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Serbanescu kopt de bal weg. Salernitano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinotti. Pinotti krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Manenica rent richting de bal. Vásárhelyi rent richting de bal. Gennari verovert de bal door een tackle van achteren. Gennari geeft de bal voor. Arcangioli springt en kopt de bal. Scotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - SS Castello 0:2

72e minuut.
Arcangioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salernitano is nu in balbezit. Salernitano passt de bal met de wreef. Berlinguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinguer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Balseiro speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Årvik begaat een overtreding. Årvik krijgt een gele kaart. Tulus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tornesi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vásárhelyi kopt de bal weg. Tulus controleert de bal met de borst. Serbanescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tulus raakt geblesseerd tijdens het duel. Lemmi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 64%, SS Castello 36%.
WEEDSjoint - SS Castello 0:2