Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IMBRANATI 2015 SS Castello
chip 2 Tactiek 5.3.2.catenaccio
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 63
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Sverrisson probeert naar een medespeler te passen. Soza rent richting de bal. Mariscal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mariscal krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vieri geeft de bal voor. Padovano kopt de bal weg. Daar is García Estévez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldessare rent richting de bal. Baldessare schiet op doel. Drwal bokst de bal weg.

20e minuut.
Bongioanni is nu in balbezit. Inworp. Bokroš met een snelle inworp. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abke is nu in balbezit. Adrianov onderschept slim de pass. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Baldessare is nu in balbezit. Padovano is nu in balbezit. García Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Baldessare verovert de bal door een tackle van achteren. Baldessare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Vieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariscal rent richting de bal. Mariscal passt de bal met de wreef. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Estévez met een sublieme pass. Soza heeft problemen om de bal te vangen. Padovano is nu in balbezit. Padovano schiet op doel. Drwal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IMBRANATI 2015 - SS Castello 0:1

29e minuut.
Kubacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baldessare kopt de bal weg. García Estévez probeert naar een medespeler te passen. Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Padovano onderschept slim de pass. Padovano geeft een hoge lob. Mariscal rent richting de bal. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Baldessare krijgt zijn hoofd ertegen. Drwal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieri met de inworp. Mariscal is nu in balbezit. Mariscal geeft de bal voor. Padovano springt en kopt de bal. Drwal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Jędykiwiecz passt de bal in één keer door. Mariscal is nu in balbezit. Mariscal geeft een hoge lob. Baldessare maakt een snoekduik en kopt de bal. Drwal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 64%, SS Castello 36%.
IMBRANATI 2015 - SS Castello 0:1

50e minuut.
Sverrisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sverrisson speelt de bal door. Padovano controleert de bal met de borst. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Padovano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal passt de bal met de wreef. Padovano rent richting de bal. Padovano draait met de bal, schiet en ... Paal! Drwal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz speelt de bal door. Mariscal rent richting de bal. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Baldessare krijgt zijn hoofd ertegen. Drwal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nevens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Nam met de inworp. Bongioanni is nu in balbezit. Bongioanni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vieri is nu in balbezit. Vieri passt de bal met de wreef. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal geeft een hoge lob. Padovano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drwal trapt de bal weg van het doel. Kubacki kopt de bal weg. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov schiet op doel. Lovino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Abke is nu in balbezit. Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubacki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vieri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soza neemt de hoekschop. Kubacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lovino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jędykiwiecz passt de bal zonder na te denken. Mariscal is nu in balbezit. Mariscal met een sublieme pass. Baldessare bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldessare schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IMBRANATI 2015 59%, SS Castello 41%.
IMBRANATI 2015 - SS Castello 0:1