Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: djbergamo Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 19024
djbergamo les Magiruz
quante ne prendo Tactiek JH10
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
61.9 gemiddelde waardering 58.1
formidable Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
de la Oca is nu in balbezit. de la Oca passt de bal zonder na te denken. Koczot is nu in balbezit. Särkioja rent richting de bal. Särkioja schiet op doel. Bogunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topsuz zal de hoekschop nemen. de la Oca krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lorenzi passt de bal met de wreef. López Sánchez geeft een hoge lob. Särkioja rent richting de bal. Särkioja schiet op doel. Bogunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - les Magiruz 1:0

11e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán speelt de bal door. Lorenzi onderschept slim de pass. de la Oca rent richting de bal. de la Oca draait met de bal, schiet en ... Bogunia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lorenzi speelt de bal door. Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović met een sublieme pass. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot schiet op doel. Bogunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ðukanović passt de bal zonder na te denken. de la Oca rent richting de bal. Borghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Särkioja rent richting de bal. Särkioja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Opania geeft de bal voor. Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. López Sánchez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Sánchez krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Millán rent richting de bal. Millán passt de bal in één keer door. Koczot rent richting de bal. Koczot schiet op doel. Bogunia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - les Magiruz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djbergamo 41%, les Magiruz 59%.
djbergamo - les Magiruz 2:0

46e minuut.
Ellis komt het veld opgelopen. Linetty komt het veld opgelopen. Bischoff komt het veld opgelopen. Zorzenone komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Selleri komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Shoe probeert naar een medespeler te passen. Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović maakt een afschuwelijke overtreding. Ðukanović krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Antuofermo verovert de bal door een tackle van achteren. Antuofermo geeft een hoge lob. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Bogunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Antuofermo verovert de bal door een tackle van achteren. Antuofermo geeft de bal voor. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Bogunia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - les Magiruz 3:0

74e minuut.
Buitenspel voor Ellis. Goede buitenspelval van de verdediging. Amantia komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Doeltrap. Piloti komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Piloti heeft problemen om de bal te vangen. López Sánchez onderschept slim de pass. López Sánchez geeft de bal voor. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Bogunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zorzenone speelt de bal door. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - les Magiruz 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djbergamo 37%, les Magiruz 63%.
djbergamo - les Magiruz 4:0