Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pintucciana blus salama
Disfatta totale Tactiek peo 442
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 67.3
very good Schieten incredible
very good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Tuấn Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. van de Korput geeft een lange en hoge pass. Fierro is nu in balbezit. Khan rent richting de bal. Khan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Thabet passt de bal met de wreef. Golem rent richting de bal. Golem passt de bal met de wreef. Khan rent richting de bal. Khan schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Khan is nu in balbezit. Fierro rent richting de bal. Khan rent richting de bal. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fierro rent richting de bal. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Lorusso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Justin de bal. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin geeft de bal voor. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Lorusso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrassi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thabet is nu in balbezit. Thabet passt de bal in één keer door. Wiedźmin speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Golem zal de hoekschop nemen. Khan springt en kopt de bal. Lorusso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cain kopt de bal weg. Santa Cruz rent richting de bal. Khan verovert de bal door een tackle van achteren. Khan haalt uit met een fantastische trap. Lorusso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:2

17e minuut.
Khan rent richting de bal. Khan schiet op doel. Filletti probeert de bal aan de voet te houden. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ... Lorusso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fierro draait met de bal, schiet en ... Lorusso met een sublieme pass. Barrassi geeft een lange en hoge pass. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro draait met de bal, schiet en ... Lorusso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Ngọc passt de bal zonder na te denken. Barrassi geeft een lange en hoge pass. Fierro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:3

37e minuut.
Barrassi rent richting de bal. Barrassi passt de bal met de wreef. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Simsoński de bal. Simsoński geeft de bal voor. Daar is Wiedźmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Justin onderschept slim de pass. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem speelt de bal door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan draait met de bal, schiet en ... Lorusso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 73%, blus salama 27%.
pintucciana - blus salama 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Bałtroczyk de bal. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi met een sublieme pass. Khan is nu in balbezit. Khan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Golem passt de bal zonder na te denken. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi passt de bal met de wreef. Fierro is nu in balbezit. Fierro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Thabet passt de bal zonder na te denken. Barrassi met een sublieme pass. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Filletti de bal onder controle te krijgen. Lorusso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Thabet met een sublieme pass. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem probeert naar een medespeler te passen. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Lorusso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Thabet is nu in balbezit. Thabet met een sublieme pass. Khan is nu in balbezit. Khan haalt uit met een fantastische trap. Lorusso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:5

56e minuut.
Wiedźmin kopt de bal weg. Melinte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khan met een sublieme pass. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Lorusso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
van de Korput geeft de bal voor. Khan is nu in balbezit. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:6

61e minuut.
Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet onderschept slim de pass. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Khan is nu in balbezit. Khan draait met de bal, schiet en ... Lorusso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Klungelig pakt Thabet de bal. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Fierro rent richting de bal. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:7

69e minuut.
Golem rent richting de bal. Golem passt de bal in één keer door. Khan is nu in balbezit. Khan haalt uit met een fantastische trap. Lorusso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:8

72e minuut.
Justin met een sublieme pass. Klungelig pakt Santa Cruz de bal. Khan rent richting de bal. Fierro rent richting de bal. Fierro schiet op doel. Lorusso bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Golem rent richting de bal. Golem passt de bal in één keer door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan schiet op doel. Lorusso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - blus salama 0:9

75e minuut.
Butterworth passt de bal met de wreef. Bałtroczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bałtroczyk passt de bal met de wreef. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı schiet op doel. Desábato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Simsoński speelt de bal door. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Golem probeert naar een medespeler te passen. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan schiet op doel. Lorusso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchici komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Simsoński kopt de bal weg. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem met een sublieme pass. Khan heeft problemen om de bal te vangen. Khan schiet op doel. Lorusso bokst de bal weg.

86e minuut.
Barrassi met de inworp. Thabet is nu in balbezit. Thabet speelt de bal door. Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Barrassi met een sublieme pass. Fierro rent richting de bal. Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 73%, blus salama 27%.
pintucciana - blus salama 0:9