Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: CLANDESTICK PARK
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12077
F.C.CALIFFO Sporting Flora
WINGS Tactiek 532-2
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 30.2
solide Schieten goed
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Kobiela rent richting de bal. Restilla is nu in balbezit. Restilla passt de bal zonder na te denken. Bocaletti rent richting de bal. Bocaletti geeft een hoge lob. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 1:0

4e minuut.
Stodolny rent richting de bal. Stodolny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bocaletti met een snelle inworp. Restilla geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Biasi onderschept slim de pass. Apacz is nu in balbezit. Biasi geeft een hoge lob. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kobiela probeert de bal aan de voet te houden. Osmici bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija begaat een overtreding. Budija krijgt een gele kaart. Osmici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowaczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Budija is nu in balbezit. Bocaletti verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaletti met een sublieme pass. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 2:0

21e minuut.
Apacz met een sublieme pass. Klungelig pakt Budija de bal. Kobiela begaat een overtreding. Kobiela krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Budija is nu in balbezit. Bocaletti probeert naar een medespeler te passen. Caracciuolo rent richting de bal. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz schiet op doel. Guiscardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bocaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaletti passt de bal in één keer door. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Caracciuolo onderschept slim de pass. Caracciuolo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 35%, Sporting Flora 65%.
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 2:0

55e minuut.
Rousák passt de bal in één keer door. Budija rent richting de bal. Ghesla begaat een overtreding. Ghesla krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Caracciuolo geeft de bal voor. Trepto kopt de bal weg. Rousák is nu in balbezit. Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 3:0

61e minuut.
Bocaletti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Restilla is nu in balbezit. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla verovert de bal door een tackle van achteren. Restilla geeft een hoge lob. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 4:0

64e minuut.
Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caracciuolo de bal. Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija haalt uit met een fantastische trap. Guiscardo bokst de bal weg.

64e minuut.
Ghesla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trepto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pelliccia kopt de bal weg. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto is nu in balbezit. Kobiela onderschept slim de pass. Kobiela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Turrina is nu in balbezit. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek passt de bal in één keer door. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 5:0

87e minuut.
Caracciuolo kopt de bal weg. Daar is Restilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla probeert naar een medespeler te passen. Pelliccia is nu in balbezit. Pelliccia haalt uit met een fantastische trap. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Trepto verovert de bal door een tackle van achteren. Trepto geeft de bal voor. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... Guiscardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.CALIFFO 37%, Sporting Flora 63%.
F.C.CALIFFO - Sporting Flora 5:1