Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Cardoso Borgonero
442prova Tactiek Ste 31312
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 56.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Duneau verovert de bal door een tackle van achteren. Duneau passt de bal zonder na te denken. Kim rent richting de bal. Duneau rent richting de bal. Duneau haalt uit met een fantastische trap. Majearu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Duneau is nu in balbezit. Duneau geeft een lange en hoge pass. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Malicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Borgonero 0:1

12e minuut.
Panicucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicucci met een sublieme pass. Strażak probeert naar een medespeler te passen. Stoian rent richting de bal. Stoian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Šojat verovert de bal door een tackle van achteren. Šojat geeft een lange en hoge pass. Daar is Cahangirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panicucci is nu in balbezit. Panicucci draait met de bal, schiet en ... Oborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strażak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Strażak speelt de bal door. Zadra verovert de bal door een tackle van achteren. Stoian rent richting de bal. Stoian haalt uit met een fantastische trap. Oborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Cardoso - Borgonero 1:1

40e minuut.
Zadra onderschept slim de pass. Querques bereikt de bal nog maar net als eerste. Querques passt de bal zonder na te denken. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal zonder na te denken. Palmeros rent richting de bal. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Figo kopt de bal weg. Giazitzoglou probeert de bal met de borst te controleren. Kim met een sublieme pass. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Majearu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak onderschept slim de pass. Strażak probeert naar een medespeler te passen. Stoian is nu in balbezit. Stoian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 49%, Borgonero 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Cardoso - Borgonero 1:1

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguirre de bal onder controle te krijgen. Stoian is nu in balbezit. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Stoian verovert de bal door een tackle van achteren. Stoian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Figo onderschept slim de pass. Figo geeft een lange en hoge pass. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Majearu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Borgonero 1:2

64e minuut.
Šojat passt de bal in één keer door. Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Panicucci onderschept slim de pass. Panicucci geeft een hoge lob. Strażak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
D`Antonio geeft de bal voor. Stoian kopt de bal weg. Aguirre speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. Majearu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šojat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giazitzoglou geeft een hoge lob. Oborski bokst de bal weg. Stoian rent richting de bal. Stoian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Šojat passt de bal zonder na te denken. Giazitzoglou speelt de bal door. Panicucci is nu in balbezit. Panicucci haalt uit met een fantastische trap. Oborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Cardoso - Borgonero 2:2

73e minuut.
Inworp. Facondini met een snelle inworp. Giazitzoglou geeft een lange en hoge pass. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šojat rent richting de bal. Šojat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Panicucci verovert de bal door een tackle van achteren. Panicucci passt de bal in één keer door. Facondini speelt de bal door. Strażak rent richting de bal. Strażak schiet op doel. Oborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Facondini met een sublieme pass. Strażak rent richting de bal. Strażak speelt de bal door. Stoian rent richting de bal. Stoian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šojat is nu in balbezit. Stoian rent richting de bal. Daar is Šojat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šojat geeft een lange en hoge pass. Strażak krijgt zijn hoofd ertegen. Oborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Figo passt de bal met de wreef. Duneau is nu in balbezit. Duneau passt de bal in één keer door. Kurański is nu in balbezit. Kurański geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stoian kopt de bal weg. Daar is Zadra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Borgonero 3:2

87e minuut.
Benkowski geeft een hoge lob. Facondini rent richting de bal. Facondini probeert naar een medespeler te passen. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šojat neemt de hoekschop. Stoian kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 45%, Borgonero 55%.
A.C Cardoso - Borgonero 3:2