Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sisante C.F. Pianorese FC
433 Tactiek 442_medio
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 29
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 55.9
adequate Schieten very good
average Passen excellent
good Verdedigen solid


4e minuut.
Bajetta geeft een lange en hoge pass. Barwin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertullo de bal. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Acchiappati geeft een lange en hoge pass. Anghel speelt de bal door. Tomella kopt de bal weg. Várhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Várhidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ajmo maakt een snoekduik en kopt de bal. Anghel speelt de bal door. Barwin kopt de bal weg. Várhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Várhidi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Coinac met een snelle inworp. Tomella geeft de bal voor. Várhidi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Coinac met een sublieme pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp passt de bal met de wreef. Várhidi heeft problemen om de bal te vangen. Várhidi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bergkamp geeft de bal voor. Várhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Montargento legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Várhidi raakt geblesseerd tijdens het duel. Várhidi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - Pianorese FC 0:1

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lapadula trapt de bal weg. Tomella kopt de bal weg. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Walder onderschept slim de pass. Walder probeert naar een medespeler te passen. Barwin rent richting de bal. Barwin geeft een lange en hoge pass. Bergkamp springt en kopt de bal. Lapadula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Tomella probeert naar een medespeler te passen. Montargento kan de bal niet met de borst controleren. Montargento geeft een hoge lob. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac geeft een hoge lob. Lapadula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bergkamp kopt de bal weg. Mirabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Várhidi zijn tegenspeler op de grond. Várhidi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Walder passt de bal met de wreef. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Montargento maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Montargento naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barwin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barwin wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisante C.F. 73%, Pianorese FC 27%.
Sisante C.F. - Pianorese FC 0:1

65e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Coinac speelt de bal door. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Acchiappati de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Coinac passt de bal in één keer door. Walder bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella probeert naar een medespeler te passen. Coinac is nu in balbezit. Coinac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Caldoro kan de bal niet met de borst controleren. Coinac speelt de bal door. Tomella is nu in balbezit. Tomella geeft een lange en hoge pass. Bergkamp is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tomella passt de bal zonder na te denken. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Acchiappati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barwin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bergkamp kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - Pianorese FC 0:2

73e minuut.
Tomella passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coinac de bal. Coinac passt de bal in één keer door. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella haalt uit met een fantastische trap. Lapadula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Lapadula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barwin passt de bal in één keer door. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac speelt de bal door. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lapadula met een harde bal richting middenveld. Daar is Tomella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomella kopt de bal weg. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - Pianorese FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisante C.F. 69%, Pianorese FC 31%.
Sisante C.F. - Pianorese FC 0:3