Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: Uragano Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7176
Uragano andre67
4123 Tactiek prova
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Ašćalić geeft een lange en hoge pass. Sznaucer is nu in balbezit. Sznaucer passt de bal met de wreef. Hota rent richting de bal. Hota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Oltay met een sublieme pass. Castelli is nu in balbezit. Morton begaat een overtreding. Castelli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Castelli kan niet meer verder spelen. Pecchio komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Lenaert rent richting de bal. Lenaert passt de bal met de wreef. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński draait met de bal, schiet en ... Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - andre67 0:1

15e minuut.
Pecchio rent richting de bal. Morton verovert de bal door een tackle van achteren. Morton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hota de bal. Hota haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota schiet op doel. Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - andre67 0:2

26e minuut.
Sznaucer is nu in balbezit. Inworp. Ruijter met de inworp. Pecchio rent richting de bal. Pecchio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ruijter geeft een hoge lob. Vernier kopt de bal weg. Ašćalić heeft problemen om de bal te vangen. Misiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lenaert probeert naar een medespeler te passen. Polnar rent richting de bal. Polnar passt de bal zonder na te denken. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński schiet op doel. Karamanolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 61%, andre67 39%.
Uragano - andre67 0:2

57e minuut.
Lenaert speelt de bal door. Gmiński rent richting de bal. AL Talyani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gmiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polnar wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ruijter passt de bal in één keer door. Oltay rent richting de bal. Oltay passt de bal met de wreef. Vernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sznaucer met een snelle inworp. Hota is nu in balbezit. Hota haalt uit met een fantastische trap. Sonet probeert de bal aan de voet te houden. Karamanolis bokst de bal weg.

80e minuut.
Ziogas met een sublieme pass. Vlăsceanu rent richting de bal. Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński schiet op doel. Karamanolis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - andre67 0:3

82e minuut.
Lenaert verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Oltay met de inworp. Vernier is nu in balbezit. Vernier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Misiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uragano - andre67 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uragano 55%, andre67 45%.
Uragano - andre67 1:3