Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.D. Pernicianese Fuori Salerno
prova 3punte Tactiek 433B
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.2 gemiddelde waardering 55.7
average Schieten formidable
poor Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
van der Vegt geeft de bal voor. Klungelig pakt Bociański de bal. Bociański passt de bal in één keer door. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
O`Grady is nu in balbezit. Gerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber passt de bal met de wreef. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
MacEachan speelt de bal door. Újlaky kopt de bal weg. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean geeft een lange en hoge pass. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:1

13e minuut.
Gamelas passt de bal zonder na te denken. Cameira rent richting de bal. Weitoxem met een sublieme pass. Gerber geeft een hoge lob. Bociański krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Weitoxem met een sublieme pass. Klungelig pakt Ielcean de bal. Ielcean passt de bal in één keer door. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański haalt uit met een fantastische trap. MacEachan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black passt de bal in één keer door. Weitoxem met een sublieme pass. Bociański rent richting de bal. Bociański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:2

22e minuut.
van der Vegt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Black de bal. Black geeft een lange en hoge pass. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
O`Grady rent richting de bal. Gerber onderschept slim de pass. Gerber passt de bal zonder na te denken. Ielcean rent richting de bal. Ielcean geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Elenski onderschept slim de pass. Elenski probeert naar een medespeler te passen. Gamelas rent richting de bal. Ielcean verovert de bal door een tackle van achteren. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. MacEachan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Inworp. Black met een snelle inworp. Kantilos rent richting de bal. Kantilos geeft de bal voor. Bociański rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:3

32e minuut.
Bociański passt de bal in één keer door. Kantilos rent richting de bal. Kantilos passt de bal zonder na te denken. Bociański rent richting de bal. Bociański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:4

37e minuut.
Gamelas kopt de bal weg. Weitoxem bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber geeft een lange en hoge pass. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gerber controleert de bal met de borst. Gerber geeft de bal voor. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:5

40e minuut.
Stivaktakis geeft een hoge lob. Inworp. Weitoxem met de inworp. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bociański maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:6

42e minuut.
Gerber passt de bal in één keer door. Weitoxem rent richting de bal. Weitoxem passt de bal zonder na te denken. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stivaktakis geeft de bal voor. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameira maakt een afschuwelijke overtreding. Cameira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.D. Pernicianese 85%, Fuori Salerno 15%.
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:6

48e minuut.
van der Vegt kopt de bal weg. Elenski heeft problemen om de bal te vangen. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:7

53e minuut.
Kantilos rent richting de bal. Gerber probeert naar een medespeler te passen. Bociański rent richting de bal. Bociański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:8

56e minuut.
Gerber passt de bal in één keer door. Weitoxem rent richting de bal. Weitoxem passt de bal in één keer door. Ielcean rent richting de bal. Ielcean draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ielcean is nu in balbezit. Stivaktakis is nu in balbezit. Ielcean onderschept slim de pass. Ielcean geeft de bal voor. Öykünç heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pimbó kopt de bal weg. Stivaktakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weitoxem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean rent richting de bal. Ielcean geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:9

71e minuut.
Pimbó geeft de bal voor. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kantilos de bal. Kantilos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacEachan probeert naar een medespeler te passen. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean haalt uit met een fantastische trap. MacEachan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bociański passt de bal in één keer door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerber met een sublieme pass. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean schiet op doel. MacEachan bokst de bal weg. Bociański rent richting de bal. Bociański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:10

82e minuut.
Kantilos geeft een lange en hoge pass. MacEachan met een sublieme pass. Ielcean kopt de bal weg. Klungelig pakt Bociański de bal. Bociański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:11

84e minuut.
Ljutović is nu in balbezit. van der Vegt begaat een overtreding. Ljutović raakt geblesseerd tijdens het duel. O`Grady met een snel genomen vrije trap. Čeh probeert naar een medespeler te passen. Ielcean kopt de bal weg. Daar is Kantilos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantilos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.D. Pernicianese 85%, Fuori Salerno 15%.
A.S.D. Pernicianese - Fuori Salerno 0:11