Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Draghi Viola Ifalc
lollofuori2 Tactiek ale rombo
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 23
outstanding Schieten unsatisfactory
formidable Passen weak
good Verdedigen weak


6e minuut.
Quirino geeft een lange en hoge pass. Pratali kopt de bal weg. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 1:0

11e minuut.
Quirino rent richting de bal. Quirino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Foppoli de bal. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ... Serallegri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Klungelig pakt Magistrelli de bal. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Magistrelli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Magistrelli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

12e minuut.
Daar is Camagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camagni geeft de bal voor. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel. Serallegri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 2:0

19e minuut.
Bisquert kopt de bal weg. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino passt de bal met de wreef. Benfatti rent richting de bal. Benfatti haalt uit met een fantastische trap. Serallegri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Benfatti rent richting de bal. Benfatti geeft een lange en hoge pass. Pintomarro is nu in balbezit. Pratali verovert de bal door een tackle van achteren. Pratali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 3:0

28e minuut.
Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo geeft de bal voor. Diana kopt de bal weg. Benfatti rent richting de bal. Benfatti draait met de bal, schiet en ... Serallegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camagni met een snelle inworp. Bisquert geeft een hoge lob. Pratali springt en kopt de bal. Serallegri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 4:0

32e minuut.
Benfatti onderschept slim de pass. Benfatti passt de bal in één keer door. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ... Serallegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 5:0

36e minuut.
Camagni verovert de bal door een tackle van achteren. Camagni passt de bal met de wreef. Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert geeft een hoge lob. Pratali maakt een snoekduik en kopt de bal. Serallegri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Pintomarro kopt de bal weg. Tagliapietre heeft problemen om de bal te vangen. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel. Serallegri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 6:0

41e minuut.
Quirino passt de bal zonder na te denken. Gürpınar is nu in balbezit. Rodrigo rent richting de bal. Benfatti rent richting de bal. Benfatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Draghi Viola 18%, Ifalc 82%.
A.C. Draghi Viola - Ifalc 6:0

47e minuut.
Rodrigo geeft de bal voor. Pratali is nu in balbezit. Benfatti is nu in balbezit. Benfatti draait met de bal, schiet en ... Serallegri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 7:0

49e minuut.
Tagliapietre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camagni met een snelle inworp. Bisquert geeft de bal voor. Pratali krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 8:0

50e minuut.
Inworp. Zaneletti komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Camagni heeft problemen om de bal te vangen. Camagni geeft een hoge lob. Benfatti rent richting de bal. Benfatti haalt uit met een fantastische trap. Serallegri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 9:0

59e minuut.
Gürpınar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brascugli rent richting de bal. Scopel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brascugli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brascugli kan niet meer verder spelen. Frattini komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Diana is nu in balbezit. Diana geeft een hoge lob. Foppoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratali is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 10:0

77e minuut.
Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni met een sublieme pass. Klungelig pakt Bisquert de bal. Bisquert passt de bal zonder na te denken. Zaneletti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serallegri trapt de bal weg van het doel. Minicuci met een sublieme pass. Benfatti is nu in balbezit. Benfatti schiet op doel. Serallegri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foppoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benfatti onderschept slim de pass. Benfatti geeft een lange en hoge pass. Serallegri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Ifalc 11:0

83e minuut.
Daar is Pratali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali onderschept slim de pass. Pratali draait met de bal, schiet en ... Serallegri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Draghi Viola 14%, Ifalc 86%.
A.C. Draghi Viola - Ifalc 11:0