Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: ostialido Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20811
SuperSantos sannino team
LIDO532-GAZALCI Tactiek ATA4A
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 53.8
slecht Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Płachecki kopt de bal weg. Bergamino heeft problemen om de bal te vangen. Bergamino met een sublieme pass. Klungelig pakt Carambol de bal. Carambol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Śmigło rent richting de bal. Śmigło geeft een hoge lob. Dajka is nu in balbezit. Dajka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - sannino team 0:1

22e minuut.
Ras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz onderschept slim de pass. Lankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dajka is nu in balbezit. Dajka draait met de bal, schiet en ... Maibach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Śmigło speelt de bal door. Lankiewicz rent richting de bal. Lankiewicz met een sublieme pass. Dajka rent richting de bal. Dajka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dajka is nu in balbezit. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Hendro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bergamino neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 87%, sannino team 13%.
SuperSantos - sannino team 0:1

48e minuut.
Doeltrap. Maibach met een harde bal richting middenveld. Śmigło kopt de bal weg. Carambol rent richting de bal. Carambol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maibach niet meer kan verder spelen. Jegliński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dajka rent richting de bal. Dajka haalt uit met een fantastische trap. Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - sannino team 0:2

64e minuut.
Alesi probeert naar een medespeler te passen. Zajatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carambol krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Martelli geeft de bal voor. Albiani speelt de bal door. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft een hoge lob. Dajka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - sannino team 0:3

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zajatz stond buitenspel. Beldeanu neemt vlug de vrije trap. Ras kan de bal niet met de borst controleren. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - sannino team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 81%, sannino team 19%.
SuperSantos - sannino team 0:4