Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cosenza calcio manzano
433 Tactiek pc1
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.2 gemiddelde waardering 36.8
matig Schieten uitstekend
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Zapolny kopt de bal weg. Boggioni kan de bal niet met de borst controleren. Strolys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk rent richting de bal. Sandrk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Casaloldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieczka rent richting de bal. Sieczka met een sublieme pass. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:1

8e minuut.
Casaloldi is nu in balbezit. Casaloldi passt de bal in één keer door. Lasker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strolys bereikt de bal nog maar net als eerste. Strolys schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Calogero speelt de bal door. Lasker kopt de bal weg. Casirago heeft problemen om de bal te vangen. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk draait met de bal, schiet en ... Calogero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Zapolny met een sublieme pass. Sieczka rent richting de bal. Sieczka met een sublieme pass. Sandrk is nu in balbezit. Sandrk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Strolys onderschept slim de pass. Strolys probeert naar een medespeler te passen. Trevisan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandrk rent richting de bal. Sandrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:2

23e minuut.
Balsamo rent richting de bal. Balsamo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Collu de bal onder controle te krijgen. Strolys is nu in balbezit. Strolys draait met de bal, schiet en ... Calogero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanzini neemt de hoekschop. Daar is Hostovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moschino is nu in balbezit. Moschino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Collu is nu in balbezit. Zapolny verovert de bal door een tackle van achteren. Zapolny geeft een hoge lob. Sandrk rent richting de bal. Sandrk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:3

33e minuut.
Strolys haalt uit met een fantastische trap. Calogero speelt de bal door. Sieczka kopt de bal weg. Strolys rent richting de bal. Strolys draait met de bal, schiet en ... Calogero bokst de bal weg.

35e minuut.
Zapolny met een sublieme pass. Sieczka rent richting de bal. Sieczka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandrk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:4

38e minuut.
Chourigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chourigo geeft een hoge lob. Strolys rent richting de bal. Strolys haalt uit met een fantastische trap. Calogero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:5

39e minuut.
Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Casirago legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Casirago krijgt een gele kaart. Sandrk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sandrk neemt de penalty, wat een uithaal! Calogero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:6

41e minuut.
Moschino speelt de bal door. Strolys rent richting de bal. Strolys draait met de bal, schiet en ... Trevisan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calogero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strolys geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sieczka is nu in balbezit. Sandrk is nu in balbezit. Sandrk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosenza calcio 69%, manzano 31%.
cosenza calcio - manzano 0:6

49e minuut.
Sieczka is nu in balbezit. Sieczka passt de bal zonder na te denken. Daar is Strolys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandrk rent richting de bal. Sandrk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Barrett de bal. Barrett geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boggioni de bal. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk haalt uit met een fantastische trap. Calogero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:7

58e minuut.
Chourigo is nu in balbezit. Zapolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapolny met een sublieme pass. Sieczka heeft problemen om de bal te vangen. Barrett geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Grossale de bal. Barrett is nu in balbezit. Sieczka probeert naar een medespeler te passen. Strolys is nu in balbezit. Strolys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Banciu speelt de bal door. Strolys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk is nu in balbezit. Sandrk haalt uit met een fantastische trap. Calogero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:8

69e minuut.
Barrett passt de bal met de wreef. Strolys rent richting de bal. Sandrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandrk schiet op doel. Calogero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:9

71e minuut.
Barrett is nu in balbezit. Barrett geeft de bal voor. Strolys rent richting de bal. Sandrk rent richting de bal. Sandrk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:10

72e minuut.
Lasker met een snelle inworp. Strolys is nu in balbezit. Boggioni verovert de bal door een tackle van achteren. Boggioni probeert naar een medespeler te passen. Lasker geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sandrk controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandrk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosenza calcio - manzano 0:11

78e minuut.
Strolys bereikt de bal nog maar net als eerste. Strolys passt de bal met de wreef. Daar is Sandrk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandrk draait met de bal, schiet en ... Calogero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Strolys is nu in balbezit. Klungelig pakt Strolys de bal. Trevisan rent richting de bal. Sandrk onderschept slim de pass. Sandrk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Strolys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strolys onderschept slim de pass. Strolys schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trevisan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosenza calcio 73%, manzano 27%.
cosenza calcio - manzano 0:11