Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: clivense Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9315
clivense RepubblicaZeneixe
trequartista Tactiek Dinam Basing
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
54.4 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Misarko verovert de bal door een tackle van achteren. Bank onderschept slim de pass. Chaín verovert de bal door een tackle van achteren. Predojević onderschept slim de pass. Predojević draait met de bal, schiet en ... Schiavone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pizzimenti de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bank rent richting de bal. Pizzimenti verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzimenti met een sublieme pass. Predojević rent richting de bal. Predojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kotlár verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Predojević rent richting de bal. Predojević schiet op doel. Schiavone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tiholov met een sublieme pass. Saavedra rent richting de bal. Chaín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chaín krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lixa rent richting de bal. Lixa geeft de bal voor. Predojević rent richting de bal. Bank is nu in balbezit. Bank schiet op doel. Schiavone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Misarko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tadiello met de inworp. Saavedra geeft de bal voor. Predojević springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Misarko met een sublieme pass. Loch met een sublieme pass. Ivanušec is nu in balbezit. Ivanušec passt de bal met de wreef. Cudia geeft een hoge lob. Yiğitcebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Schiavone probeert naar een medespeler te passen. Opriţa kopt de bal weg. Daar is Incera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlár onderschept slim de pass. Kotlár geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Loch met een sublieme pass. Raposo rent richting de bal. Ivanušec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivanušec krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiholov verovert de bal door een tackle van achteren. Tiholov geeft een lange en hoge pass. Bank rent richting de bal. Bank draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kotlár geeft een lange en hoge pass. Bank kopt de bal weg. Daar is Loch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević rent richting de bal. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Predojević stond buitenspel. Ochetan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clivense 59%, RepubblicaZeneixe 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
clivense - RepubblicaZeneixe 0:0

47e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Saavedra geeft de bal voor. Daar is Pizzimenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević rent richting de bal. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Saavedra rent richting de bal. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Predojević rent richting de bal. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Misarko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tadiello met de inworp. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft de bal voor. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. Schiavone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft de bal voor. Predojević rent richting de bal. Predojević schiet op doel. Schiavone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - RepubblicaZeneixe 0:1

71e minuut.
Kotlár speelt de bal door. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Predojević rent richting de bal. Predojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tennant verovert de bal door een tackle van achteren. Tennant passt de bal met de wreef. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft de bal voor. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - RepubblicaZeneixe 0:2

75e minuut.
Opriţa is nu in balbezit. Kotlár bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opriţa krijgt een gele kaart. Kotlár raakt geblesseerd tijdens het duel. Otręba komt het veld opgelopen. Montoro komt het veld opgelopen. Oskay komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lixa kopt de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko rent richting de bal. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Raposo onderschept slim de pass. Raposo geeft een lange en hoge pass. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft de bal voor. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - RepubblicaZeneixe 0:3

90e minuut.
Cinelli is nu in balbezit. Brocchiana rent richting de bal. Cinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
clivense - RepubblicaZeneixe 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: clivense 67%, RepubblicaZeneixe 33%.
clivense - RepubblicaZeneixe 1:3