Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.22
  • Stadion: F. C. S. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29631
F. C. S. Rapallo
304 Tactiek 4-1-2-3
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.7 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Wiyono speelt de bal door. Rżany probeert naar een medespeler te passen. Dameno is nu in balbezit. Dameno schiet op doel. Ştefănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Rapallo 0:1

9e minuut.
Dameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canteros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canteros krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lenczyk rent richting de bal. Rżany verovert de bal door een tackle van achteren. Rżany geeft een hoge lob. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu bokst de bal weg.

20e minuut.
Wiyono verovert de bal door een tackle van achteren. Wiyono probeert naar een medespeler te passen. Nagl heeft problemen om de bal te vangen. Nagl draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bilnica de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Schollen probeert naar een medespeler te passen. Rammer kopt de bal weg. Bondía controleert de bal met de borst. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Rżany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rżany geeft een hoge lob. Dameno kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu bokst de bal weg.

32e minuut.
Phương Long rent richting de bal. Caro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phương Long raakt geblesseerd tijdens het duel. Urrutia komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. Canteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Dameno verovert de bal door een tackle van achteren. Dameno schiet op doel. Ştefănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Rapallo 0:2

43e minuut.
Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl geeft de bal voor. Lo Monaco probeert de bal aan de voet te houden. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 58%, Rapallo 42%.
F. C. S. - Rapallo 0:2

47e minuut.
Rżany is nu in balbezit. Rżany met een sublieme pass. Dameno rent richting de bal. Dameno haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Rapallo 0:3

48e minuut.
Dameno rent richting de bal. Lo Monaco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dameno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiyono met een snel genomen vrije trap. Negreanu kopt de bal weg. Dameno is nu in balbezit. Dameno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Trapolino geeft de bal voor. Nagl kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rammer de bal onder controle te krijgen. Dameno is nu in balbezit. Dameno geeft de bal voor. Ştefănescu bokst de bal weg.

56e minuut.
Rżany geeft een hoge lob. Dameno kopt de bal weg. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Nõmmeots komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Bazzara komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Llano geeft de bal voor. Inworp. Wiyono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bazzara verovert de bal door een tackle van achteren. Bazzara geeft een hoge lob. Daar is Llano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap. Ştefănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. S. - Rapallo 0:4

78e minuut.
Dameno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilnica. Dameno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiyono met een snel genomen vrije trap. Negreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Llano verovert de bal door een tackle van achteren. Llano geeft de bal voor. Dożężka geeft een lange en hoge pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Stemler passt de bal zonder na te denken. Lenczyk rent richting de bal. Krępacz begaat een overtreding. Krępacz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. S. 59%, Rapallo 41%.
F. C. S. - Rapallo 0:4