Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyoming cosenza calcio
Paulo Tactiek 433
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 27.2
excellent Schieten average
excellent Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito passt de bal met de wreef. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grossale is nu in balbezit. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito geeft een lange en hoge pass. Fornelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Calogero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 1:0

6e minuut.
Boggioni geeft de bal voor. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Taft rent richting de bal. Taft haalt uit met een fantastische trap. Calogero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 2:0

8e minuut.
Desiante geeft een lange en hoge pass. Taft heeft problemen om de bal te vangen. Taft met een sublieme pass. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 3:0

12e minuut.
Brito geeft een hoge lob. Taft rent richting de bal. Taft geeft een lange en hoge pass. Fornelli rent richting de bal. Fornelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 4:0

14e minuut.
Brito met een sublieme pass. Klungelig pakt Fornelli de bal. Collu is nu in balbezit. Taft onderschept slim de pass. Taft draait met de bal, schiet en ... Calogero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 5:0

17e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Fornelli heeft problemen om de bal te vangen. Fornelli passt de bal zonder na te denken. Taft is nu in balbezit. Taft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 6:0

20e minuut.
Brito met een sublieme pass. Taft rent richting de bal. Taft passt de bal in één keer door. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Santirso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taft de bal. Trevisan rent richting de bal. Taft is nu in balbezit. Taft schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Fornelli heeft problemen om de bal te vangen. Fornelli met een sublieme pass. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 7:0

34e minuut.
Fanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębalski geeft een hoge lob. Fanzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fornelli rent richting de bal. Fornelli draait met de bal, schiet en ... Calogero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casirago heeft problemen om de bal te vangen. Taft is nu in balbezit. Taft haalt uit met een fantastische trap. Calogero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 8:0

36e minuut.
Brito speelt de bal door. Obrębalski is nu in balbezit. Obrębalski met een sublieme pass. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli haalt uit met een fantastische trap. Calogero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Casirago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yazıcıoğlu met een snelle inworp. Taft kan de bal niet met de borst controleren. Taft geeft een lange en hoge pass. Calogero bokst de bal weg. Fornelli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 9:0

41e minuut.
Balsamo heeft problemen om de bal te vangen. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft passt de bal met de wreef. Fornelli rent richting de bal. Fornelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 10:0

43e minuut.
Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Brito rent richting de bal. Brito passt de bal zonder na te denken. Taft rent richting de bal. Taft schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Răscanu rent richting de bal. Răscanu geeft een lange en hoge pass. Obrębalski kopt de bal weg. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 18%, cosenza calcio 82%.
Wyoming - cosenza calcio 10:0

46e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft rent richting de bal. Taft probeert naar een medespeler te passen. Fornelli rent richting de bal. Fornelli draait met de bal, schiet en ... Calogero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft draait met de bal, schiet en ... Daar is Collu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taft rent richting de bal. Taft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Obrębalski passt de bal met de wreef. Taft heeft problemen om de bal te vangen. Taft passt de bal in één keer door. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Santirso passt de bal met de wreef. Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu met een sublieme pass. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft draait met de bal, schiet en ... Paal! Calogero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 11:0

54e minuut.
Inworp. Yazıcıoğlu met een snelle inworp. Santirso met een sublieme pass. Fornelli rent richting de bal. Fornelli draait met de bal, schiet en ... Calogero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Trevisan de bal. Taft is nu in balbezit. Taft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 12:0

60e minuut.
Daar is Santirso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santirso speelt de bal door. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trevisan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Obrębalski met een sublieme pass. Fornelli rent richting de bal. Brito probeert naar een medespeler te passen. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 13:0

63e minuut.
Grossale rent richting de bal. Yazıcıoğlu onderschept slim de pass. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Brito is nu in balbezit. Brito geeft een hoge lob. Paal! Fornelli rent richting de bal. Fornelli schiet op doel. Calogero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 14:0

65e minuut.
Moschino met een sublieme pass. Fornelli heeft problemen om de bal te vangen. Fornelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Calogero speelt de bal door. Santirso is nu in balbezit. Santirso passt de bal met de wreef. Obrębalski geeft een hoge lob. Taft springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Yazıcıoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taft de bal. Brito met een sublieme pass. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 15:0

69e minuut.
Balsamo heeft problemen om de bal te vangen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito probeert naar een medespeler te passen. Fornelli rent richting de bal. Fornelli schiet op doel. Calogero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 16:0

71e minuut.
Răscanu rent richting de bal. Răscanu passt de bal zonder na te denken. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calogero met een harde bal richting middenveld. Yazıcıoğlu kopt de bal weg. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Boggioni geeft een hoge lob. Inworp. Obrębalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli geeft een lange en hoge pass. Calogero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Brito rent richting de bal. Brito passt de bal zonder na te denken. Daar is Casirago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Casirago met een harde bal richting middenveld. Yazıcıoğlu kopt de bal weg. Fornelli heeft problemen om de bal te vangen. Taft rent richting de bal. Taft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Obrębalski is nu in balbezit. Obrębalski speelt de bal door. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Brito kopt de bal weg. Casirago rent richting de bal. Taft verovert de bal door een tackle van achteren. Taft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 17:0

80e minuut.
Taft passt de bal zonder na te denken. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fornelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Răscanu geeft een lange en hoge pass. Brito kopt de bal weg. Daar is Taft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taft draait met de bal, schiet en ... Calogero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 18:0

83e minuut.
Klungelig pakt Balsamo de bal. Taft rent richting de bal. Collu rent richting de bal. Taft verovert de bal door een tackle van achteren. Taft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fornelli rent richting de bal. Fornelli geeft een hoge lob. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Taft draait met de bal, schiet en ... Calogero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 19:0

88e minuut.
Răscanu geeft de bal voor. Daar is Fornelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornelli met een sublieme pass. Taft heeft problemen om de bal te vangen. Taft schiet op doel. Calogero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Santirso is nu in balbezit. Santirso passt de bal zonder na te denken. Taft bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - cosenza calcio 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 13%, cosenza calcio 87%.
Wyoming - cosenza calcio 20:0