Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Marakazzimma
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11927
Real Kazzimmino pluralia tantum
Super Nuova Tactiek 9bla6bla3blayes
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Rudnik speelt de bal door. Simón kopt de bal weg. Puńko heeft problemen om de bal te vangen. Kiš is nu in balbezit. Kiš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap. Kugevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lečić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maćkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Enescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enescu geeft een lange en hoge pass. Moore kopt de bal weg. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kiš probeert de bal aan de voet te houden. Kciuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Moore de bal. Moore geeft een hoge lob. Maćkowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Maresca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rosalia is nu in balbezit. Rosalia passt de bal in één keer door. Kiš is nu in balbezit. Kiš haalt uit met een fantastische trap. Rudnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Lečić rent richting de bal. Lečić geeft een hoge lob. Kciuk kopt de bal weg. Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk passt de bal met de wreef. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:1

34e minuut.
Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore speelt de bal door. Maćkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Maćkowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:2

41e minuut.
Jiaqiang geeft een hoge lob. Lečić heeft problemen om de bal te vangen. Lečić met een sublieme pass. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maresca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maresca met een sublieme pass. Kerckhove kopt de bal weg. Puńko is nu in balbezit. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Lečić geeft de bal voor. Maresca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 67%, pluralia tantum 33%.
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:2

47e minuut.
Enescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heidenreich komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral onderschept slim de pass. Kciuk rent richting de bal. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. Maresca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:3

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rudnik niet meer kan verder spelen. Bury komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Simón probeert naar een medespeler te passen. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik geeft een hoge lob. Kiš rent richting de bal. Kiš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kciuk is nu in balbezit. Kugevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Moore rent richting de bal. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:4

66e minuut.
Rosalia is nu in balbezit. Lečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rosalia zijn tegenspeler op de grond. Rosalia krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Laps rent richting de bal. Laps probeert naar een medespeler te passen. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. Maresca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kugevičius passt de bal in één keer door. Daar is Rosalia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lečić. Lečić krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Inworp. Horozcu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Laps speelt de bal door. Kugevičius is nu in balbezit. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:5

88e minuut.
Moore rent richting de bal. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Maresca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:6

90e minuut.
Papoutsis probeert de bal aan de voet te houden. Jiaqiang geeft een lange en hoge pass. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een hoge lob. Maćkowiak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 56%, pluralia tantum 44%.
Real Kazzimmino - pluralia tantum 0:6