Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo la colugna The Avengers
Spareggio Tactiek Version1
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 59.7
formidable Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen formidable


15e minuut.
Kobarynko speelt de bal door. Məmmədhəsənov is nu in balbezit. Kurpiewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurpiewski krijgt een gele kaart. Məmmədhəsənov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zamordek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pagés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - The Avengers 1:0

22e minuut.
Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg passt de bal met de wreef. Rădescu is nu in balbezit. Məmmədhəsənov heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədhəsənov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Saluots geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szczyptański de bal. Jefferson geeft een hoge lob. Uchiyama krijgt zijn hoofd ertegen. Stepanov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rădescu rent richting de bal. Rădescu passt de bal in één keer door. Kobarynko speelt de bal door. Zaugg rent richting de bal. Zaugg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zamordek kopt de bal weg. Rădescu speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədhəsənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədhəsənov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kobarynko speelt de bal door. Vallecillo probeert de bal aan de voet te houden. Maccarinelli rent richting de bal. Məmmədhəsənov verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədhəsənov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - The Avengers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo la colugna 46%, The Avengers 54%.
Deportivo la colugna - The Avengers 2:0

46e minuut.
Wanner komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wanner speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottiglione tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bottiglione krijgt een gele kaart. Zaugg raakt geblesseerd tijdens het duel. Kobarynko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wanner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Szczyptański geeft een hoge lob. Wanner kopt de bal weg. Zaugg rent richting de bal. Zaugg haalt uit met een fantastische trap. Pagés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - The Avengers 3:0

50e minuut.
Zaugg is nu in balbezit. Zaugg passt de bal met de wreef. Wanner rent richting de bal. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu schiet op doel. Pagés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobarynko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wanner krijgt zijn hoofd ertegen. Pagés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - The Avengers 4:0

52e minuut.
Kurpiewski met een sublieme pass. Jefferson rent richting de bal. Szczyptański schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczyptański krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Carnesecchi geeft de bal voor. Von Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama onderschept slim de pass. Uchiyama geeft de bal voor. Stepanov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - The Avengers 4:1

60e minuut.
Inworp. Ory komt het veld opgelopen. Rukav komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wanner probeert naar een medespeler te passen. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Zaugg de bal. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kobarynko kopt de bal weg. Saluots rent richting de bal. Zaugg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaugg krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Maccarinelli geeft de bal voor. Keqing probeert naar een medespeler te passen. Kobarynko speelt de bal door. Wanner rent richting de bal. Wanner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Saluots bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluots probeert naar een medespeler te passen. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Carnesecchi probeert naar een medespeler te passen. Stepanov is nu in balbezit. Szczyptański geeft een hoge lob. Rădescu rent richting de bal. Rădescu draait met de bal, schiet en ... Pagés bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo la colugna - The Avengers 5:1

85e minuut.
Vallecillo passt de bal met de wreef. Saluots probeert naar een medespeler te passen. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Keqing speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg passt de bal met de wreef. Wanner rent richting de bal. Wanner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo la colugna 38%, The Avengers 62%.
Deportivo la colugna - The Avengers 5:1