Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.24
  • Stadion: real milf Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8000
real milf settimo torinese
433 Tactiek 442new
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
35.3 gemiddelde waardering 55.2
average Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Tudorov probeert naar een medespeler te passen. Schreiner geeft een lange en hoge pass. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:1

7e minuut.
Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan passt de bal in één keer door. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Takanen probeert naar een medespeler te passen. Schreiner kopt de bal weg. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:2

12e minuut.
Schreiner rent richting de bal. Schreiner passt de bal in één keer door. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:3

16e minuut.
Malowany met een sublieme pass. Brychczy geeft de bal voor. Daar is Kuokštas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:4

20e minuut.
Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy geeft een hoge lob. Pepino is nu in balbezit. Kuokštas onderschept slim de pass. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudorov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tudorov kan niet meer verder spelen. Gec komt het veld opgelopen. Gec met een snel genomen vrije trap. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lehtimaa is nu in balbezit. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kuokštas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:5

31e minuut.
Gec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kılıç komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Podstawek rent richting de bal. Podstawek geeft een hoge lob. Vâlcu kopt de bal weg. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kılıç verovert de bal door een tackle van achteren. Kılıç geeft de bal voor. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:6

34e minuut.
Luchian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garthoff de bal. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Takanen speelt de bal door. Schreiner kopt de bal weg. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:7

36e minuut.
Garthoff speelt de bal door. Wujaszczyk met een sublieme pass. Di Gregorio is nu in balbezit. Gasparyan onderschept slim de pass. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Takanen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brychczy zal de hoekschop nemen. Gasparyan springt en kopt de bal. Takanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:8

39e minuut.
Schreiner onderschept slim de pass. Schreiner passt de bal met de wreef. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu geeft de bal voor. Kuokštas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lehtimaa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vâlcu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılıç geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garthoff tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuokštas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kılıç met een snel genomen vrije trap. Gasparyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brychczy passt de bal in één keer door. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas passt de bal in één keer door. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu schiet op doel. Takanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kılıç geeft de bal voor. Di Gregorio rent richting de bal. Gasparyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kuokštas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 75%, settimo torinese 25%.
real milf - settimo torinese 0:9

48e minuut.
Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino geeft een hoge lob. Kılıç geeft de bal voor. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan draait met de bal, schiet en ... Takanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Schreiner geeft een hoge lob. Gasparyan kopt de bal weg. Lehtimaa heeft problemen om de bal te vangen. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kuokštas geeft de bal voor. Daar is Malowany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:10

62e minuut.
Schreiner onderschept slim de pass. Schreiner geeft de bal voor. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:11

68e minuut.
Brychczy rent richting de bal. Brychczy passt de bal zonder na te denken. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:12

70e minuut.
Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy passt de bal met de wreef. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan schiet op doel. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gasparyan passt de bal met de wreef. Brychczy is nu in balbezit. Brychczy passt de bal in één keer door. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:13

77e minuut.
Kılıç probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu passt de bal met de wreef. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu geeft een hoge lob. Kuokštas is nu in balbezit. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kuokštas de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kuokštas de bal. Malowany rent richting de bal. Gasparyan onderschept slim de pass. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Takanen trapt de bal weg. Schreiner kopt de bal weg. Kuokštas kan de bal niet met de borst controleren. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Takanen bokst de bal weg.

82e minuut.
Kılıç passt de bal zonder na te denken. Brychczy met een sublieme pass. Malowany probeert naar een medespeler te passen. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kılıç kopt de bal weg. Klungelig pakt Brychczy de bal. Brychczy passt de bal met de wreef. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Schreiner passt de bal in één keer door. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Takanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:14

87e minuut.
Vâlcu passt de bal in één keer door. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan geeft een hoge lob. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Luchian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schreiner kopt de bal weg. Kuokštas rent richting de bal. Daar is Kuokštas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Gasparyan is nu in balbezit. Malowany rent richting de bal. Gasparyan onderschept slim de pass. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Takanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - settimo torinese 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 74%, settimo torinese 26%.
real milf - settimo torinese 0:15