Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.24
  • Stadion: GGK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21887
GGK Real Grifoni Genoani
CESS2" Tactiek 3-4-3 Nuovo
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 40.5
solid Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen average


2e minuut.
Calcagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitančev is nu in balbezit. Calcagni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calcagni krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Milivojević probeert de bal aan de voet te houden. Qafarsoy is nu in balbezit. Slavchev speelt de bal door. Gulia is nu in balbezit. Gulia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Slavchev speelt de bal door. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy met een sublieme pass. Budim is nu in balbezit. Budim schiet op doel. Bandach bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Antczak rent richting de bal. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Pasko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gulia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gulia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bandach bokst de bal weg.

17e minuut.
Bandach trapt de bal weg van het doel. Lourenco kopt de bal weg. Gulia kan de bal niet met de borst controleren. Gulia haalt uit met een fantastische trap. Bandach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Real Grifoni Genoani 1:0

23e minuut.
Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Daar is Gulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milivojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gulia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qafarsoy wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gulia rent richting de bal. Gulia passt de bal met de wreef. Slavchev is nu in balbezit. Gulia rent richting de bal. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lourenco rent richting de bal. Kitančev onderschept slim de pass. Calcagni maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Calcagni naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev onderschept slim de pass. Slavchev met een sublieme pass. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Waissman is nu in balbezit. Slavchev verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy rent richting de bal. Gulia is nu in balbezit. Gulia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Qafarsoy met de inworp. Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulia schiet op doel. Bandach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 22%, Real Grifoni Genoani 78%.
GGK - Real Grifoni Genoani 1:0

53e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Maleńczuk de bal onder controle te krijgen. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Gulia rent richting de bal. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gulia rent richting de bal. Slavchev rent richting de bal. Slavchev passt de bal in één keer door. Budim is nu in balbezit. Budim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Budim is nu in balbezit. Budim haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pasko de bal onder controle te krijgen. Gulia is nu in balbezit. Gulia haalt uit met een fantastische trap. Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Slavchev speelt de bal door. Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Qafarsoy passt de bal zonder na te denken. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia haalt uit met een fantastische trap. Bandach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Slavchev onderschept slim de pass. Slavchev passt de bal met de wreef. Qafarsoy rent richting de bal. Gulia is nu in balbezit. Gulia haalt uit met een fantastische trap. Bandach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qafarsoy met een snelle inworp. Slavchev met een sublieme pass. Budim rent richting de bal. Budim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bandach met een sublieme pass. Slavchev is nu in balbezit. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ketels geeft een lange en hoge pass. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk geeft een lange en hoge pass. Gulia rent richting de bal. Gulia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mikołajski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Qafarsoy de bal onder controle te krijgen. Gulia is nu in balbezit. Gulia haalt uit met een fantastische trap. Bandach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Real Grifoni Genoani 2:0

88e minuut.
Kitančev geeft de bal voor. Milivojević kopt de bal weg. Mikołajski speelt de bal door. Klungelig pakt Gulia de bal. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kahlert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mikołajski de bal. Mikołajski met een sublieme pass. Daar is Gulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 16%, Real Grifoni Genoani 84%.
GGK - Real Grifoni Genoani 2:0