Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MUTTIN FOOTBALL CLUB Degrelle`s Warriors
giocher23 Tactiek RAIDER IV EVO
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Imperovičius passt de bal in één keer door. Gradić is nu in balbezit. Klungelig pakt Rosalém de bal. Gradić is nu in balbezit. Gradić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Köroğlu geeft een hoge lob. Inworp. Treviño met de inworp. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. Furgalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Le Gal geeft de bal voor. Kurčubić kopt de bal weg. Boyacıoğlu controleert de bal met de borst. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Imperovičius is nu in balbezit. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho passt de bal zonder na te denken. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ... Furgalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Trappe probeert de bal met de borst te controleren. Gradić rent richting de bal. Kurčubić is nu in balbezit. Rosalém rent richting de bal. Rosalém draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gradić onderschept slim de pass. Rosalém rent richting de bal. Estel verovert de bal door een tackle van achteren. Gradić verovert de bal door een tackle van achteren. Gradić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Boyacıoğlu geeft de bal voor. Inworp. Le Gal met de inworp. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Köroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić rent richting de bal. Rajić probeert naar een medespeler te passen. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić draait met de bal, schiet en ... Czerniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Degrelle`s Warriors 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 39%, Degrelle`s Warriors 61%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Degrelle`s Warriors 1:0

51e minuut.
Rosalém kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurčubić de bal. Gradić rent richting de bal. Kurčubić rent richting de bal. Kurčubić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Fírvida rent richting de bal. Lanusse geeft de bal voor. Barell bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho onderschept slim de pass. Galinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Boyacıoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Le Gal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Boyacıoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gradić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurčubić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Czerniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Degrelle`s Warriors 2:0

90e minuut.
Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurčubić passt de bal met de wreef. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém rent richting de bal. Rosalém draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUTTIN FOOTBALL CLUB 28%, Degrelle`s Warriors 72%.
MUTTIN FOOTBALL CLUB - Degrelle`s Warriors 2:0