Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degrelle`s Warriors GiacomoFC
RAIDER IV EVO Tactiek 442
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 32.1
outstanding Schieten adequate
very good Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Vakalopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Galinho de bal. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 1:0

1e minuut.
Çuhadar is nu in balbezit. Vakalopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vakalopoulos speelt de bal door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sivasubramaniam is nu in balbezit. Lanusse rent richting de bal. Lanusse passt de bal met de wreef. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lanusse kopt de bal weg. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Genco bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Pesce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galinho is nu in balbezit. Galinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 2:0

7e minuut.
Treviño probeert naar een medespeler te passen. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vakalopoulos de bal. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Treviño probeert naar een medespeler te passen. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Genco zijn tegenspeler op de grond. Genco krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rebughini is nu in balbezit. Treviño verovert de bal door een tackle van achteren. Treviño passt de bal in één keer door. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Estel verovert de bal door een tackle van achteren. Estel passt de bal zonder na te denken. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Galinho de bal. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Pesce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sivasubramaniam passt de bal in één keer door. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanusse probeert naar een medespeler te passen. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Pesce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rarok heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 3:0

22e minuut.
Galinho met een sublieme pass. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos schiet op doel. Rarok probeert de bal aan de voet te houden. Pesce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 4:0

29e minuut.
Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trappe geeft een lange en hoge pass. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vakalopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 5:0

36e minuut.
Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho passt de bal in één keer door. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Genco de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Treviño neemt de hoekschop. Galinho krijgt zijn hoofd ertegen. Pesce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sivasubramaniam kopt de bal weg. Lanusse is nu in balbezit. Lanusse met een sublieme pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 6:0

38e minuut.
Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcaide probeert naar een medespeler te passen. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ... Pesce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 7:0

40e minuut.
Vakalopoulos rent richting de bal. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ... Genco probeert de bal aan de voet te houden. Pesce probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 8:0

42e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Estel met een sublieme pass. Rarok onderschept slim de pass. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rivella passt de bal zonder na te denken. Lanusse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanusse passt de bal zonder na te denken. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 36%, GiacomoFC 64%.
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 9:0

51e minuut.
Koenig is nu in balbezit. Estel verovert de bal door een tackle van achteren. Estel probeert naar een medespeler te passen. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 10:0

53e minuut.
Estel is nu in balbezit. Estel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Malchiodi de bal onder controle te krijgen. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Malchiodi speelt de bal door. Lanusse probeert naar een medespeler te passen. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ... Pesce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 11:0

61e minuut.
Alcaide geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Treviño met een snelle inworp. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos schiet op doel. Pesce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Treviño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vakalopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Queirolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vakalopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galinho legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 12:0

66e minuut.
Malchiodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Estel onderschept slim de pass. Estel geeft de bal voor. Vakalopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vakalopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 13:0

71e minuut.
Treviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Treviño passt de bal met de wreef. Lanusse met een sublieme pass. Klungelig pakt Galinho de bal. Galinho schiet op doel. Pesce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho schiet op doel. Pesce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Çuhadar passt de bal zonder na te denken. Koenig rent richting de bal. Lanusse begaat een overtreding. Lanusse krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rarok geeft de bal voor. Inworp. Treviño met een snelle inworp. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Lanusse is nu in balbezit. Lanusse met een sublieme pass. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. Rarok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rarok kopt de bal weg. Lanusse rent richting de bal. Lanusse probeert naar een medespeler te passen. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Estel geeft een lange en hoge pass. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queirolo rent richting de bal. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho draait met de bal, schiet en ... Pesce kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Koenig heeft problemen om de bal te vangen. Sivasubramaniam verovert de bal door een tackle van achteren. Sivasubramaniam met een sublieme pass. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 23%, GiacomoFC 77%.
Degrelle`s Warriors - GiacomoFC 13:0