Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
I Ribbusciati AFUFU.VB
tattica normal Tactiek Geppo
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen very good


7e minuut.
Picariello rent richting de bal. Picariello speelt de bal door. Daar is Di Giglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - AFUFU.VB 0:1

13e minuut.
Burasca passt de bal zonder na te denken. Duvivier rent richting de bal. Duvivier met een sublieme pass. Daar is Di Giglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Giglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Duvivier is nu in balbezit. Duvivier speelt de bal door. Picariello probeert naar een medespeler te passen. Grand is nu in balbezit. Grand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Picariello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picariello geeft de bal voor. Grand kopt de bal weg. Di Giglio rent richting de bal. Di Giglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Oltun onderschept slim de pass. Picariello rent richting de bal. Liński probeert de bal met de borst te controleren. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello haalt uit met een fantastische trap. Perversi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 75%, AFUFU.VB 25%.
I Ribbusciati - AFUFU.VB 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koniaris met een snelle inworp. Picariello speelt de bal door. Grand rent richting de bal. Grand geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Burasca speelt de bal door. Koniaris speelt de bal door. Picariello probeert naar een medespeler te passen. Grand is nu in balbezit. Grand draait met de bal, schiet en ... Perversi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Liński onderschept slim de pass. Picariello rent richting de bal. Liński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picariello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Picariello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pisistrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniaris met een sublieme pass. Klungelig pakt Grand de bal. Grand draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
I Ribbusciati - AFUFU.VB 0:2

58e minuut.
Wolfram geeft een hoge lob. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi geeft een lange en hoge pass. Di Giglio rent richting de bal. Di Giglio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Perversi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pisistrato kopt de bal weg. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe met een sublieme pass. Sánchez Jara is nu in balbezit. Sánchez Jara schiet op doel. Perversi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cocchi kopt de bal weg. Koniaris met een sublieme pass. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello bereikt de bal nog maar net als eerste. Picariello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Di Giglio rent richting de bal. Oltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltun probeert naar een medespeler te passen. Wolfram is nu in balbezit. Wolfram geeft een lange en hoge pass. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cocchi onderschept slim de pass. Cocchi speelt de bal door. Klungelig pakt Grand de bal. Di Giglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Ribbusciati 71%, AFUFU.VB 29%.
I Ribbusciati - AFUFU.VB 0:2