Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 River Trento
ANOMALO XW5 Tactiek 4_3_3_move
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.7 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Fabiański passt de bal zonder na te denken. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - River Trento 0:1

6e minuut.
Fabiański is nu in balbezit. Fabiański geeft de bal voor. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Rizzetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - River Trento 0:2

7e minuut.
Crescenzi passt de bal zonder na te denken. Catrame heeft problemen om de bal te vangen. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Rizzetti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lemberský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernal. Lemberský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemberský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crescenzi is nu in balbezit. Tibúrcio begaat een overtreding. Tibúrcio krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Crescenzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Trinco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crescenzi kopt de bal weg. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mannaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Trinco passt de bal met de wreef. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto passt de bal zonder na te denken. Crescenzi rent richting de bal. Crescenzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Cernat neemt vlug de vrije trap. Bernal is nu in balbezit. Paduli maakt een afschuwelijke overtreding. Paduli krijgt een gele kaart. Bernal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popara met een snel genomen vrije trap. Bernal maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fabiański heeft problemen om de bal te vangen. Fabiański geeft de bal voor. Paduli is nu in balbezit. Bernal onderschept slim de pass. Bernal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Poncetti rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Owono Montalbán is nu in balbezit. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 67%, River Trento 33%.
F.F. Ambra 1968 - River Trento 0:2

46e minuut.
Beraldin komt het veld opgelopen. Kiziałek komt het veld opgelopen. Tuấn komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fiszer verovert de bal door een tackle van achteren. Fiszer speelt de bal door. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - River Trento 0:3

50e minuut.
Fabiański passt de bal met de wreef. Owono Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono Montalbán passt de bal in één keer door. Bernal rent richting de bal. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Rizzetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Doeltrap. Bottiglio komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Catrame zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gobetto geeft een lange en hoge pass. Fiszer onderschept slim de pass. Trinco geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Ciriaco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiszer rent richting de bal. Fiszer passt de bal zonder na te denken. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal schiet op doel. Rizzetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milică is nu in balbezit. Milică geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiszer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popara geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Owono Montalbán is nu in balbezit. Owono Montalbán passt de bal in één keer door. Fiszer is nu in balbezit. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rescina met een sublieme pass. Trinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinco speelt de bal door. Crescenzi is nu in balbezit. Crescenzi haalt uit met een fantastische trap. Mannaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cernat de bal. Erroi rent richting de bal. Erroi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Catrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Catrame passt de bal in één keer door. Gobetto rent richting de bal. Gobetto geeft een hoge lob. Erroi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Topçubaşov komt het veld opgelopen. Scudera komt het veld opgelopen. Bernasconi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rizzetti trapt de bal weg. Trinco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernasconi. Bernasconi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Rescina heeft problemen om de bal te vangen. Rescina geeft een hoge lob. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - River Trento 1:3

77e minuut.
Trinco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuấn de bal. Crescenzi is nu in balbezit. Crescenzi schiet op doel. Mannaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - River Trento 2:3

88e minuut.
Bottiglio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trinco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rescina zal de hoekschop nemen. Crescenzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Mannaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erroi rent richting de bal. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erroi verovert de bal door een tackle van achteren. Erroi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.F. Ambra 1968 - River Trento 3:3

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mannaro niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 43%, River Trento 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.F. Ambra 1968 - River Trento 3:3