Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 11 United Real Santuracchio
352DL Tactiek subsonik1
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Speziga onderschept slim de pass. Girgentini verovert de bal door een tackle van achteren. Girgentini schiet op doel. Özkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Real Santuracchio 0:1

4e minuut.
İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić verovert de bal door een tackle van achteren. Luburić schiet op doel. Nowosielski bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Speziga de bal. Girgentini rent richting de bal. Speziga onderschept slim de pass. Ibisz onderschept slim de pass. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Özkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Speziga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bengoa met de inworp. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ziaya passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Girgentini de bal. Girgentini passt de bal zonder na te denken. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel. Özkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Girgentini onderschept slim de pass. Girgentini passt de bal zonder na te denken. Kraś is nu in balbezit. Ibisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Real Santuracchio 0:2

44e minuut.
Girgentini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bengoa de bal. Narenti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Narenti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 54%, Real Santuracchio 46%.
Real 11 United - Real Santuracchio 0:2

65e minuut.
Bengoa rent richting de bal. Bengoa passt de bal in één keer door. Menicozzi speelt de bal door. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Özkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özkan met een sublieme pass. Fila kopt de bal weg. İskender heeft problemen om de bal te vangen. Luburić rent richting de bal. Luburić schiet op doel. Nowosielski bokst de bal weg.

67e minuut.
Girgentini heeft problemen om de bal te vangen. Girgentini probeert naar een medespeler te passen. Bengoa probeert naar een medespeler te passen. Ibisz kan de bal niet met de borst controleren. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Özkan bokst de bal weg. Girgentini is nu in balbezit. Girgentini draait met de bal, schiet en ... Özkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Bengoa rent richting de bal. Bengoa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Hunanyan onderschept slim de pass. Hunanyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menicozzi met een snelle inworp. Bengoa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Paleari geeft een lange en hoge pass. Balanchivadze rent richting de bal. Menicozzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menicozzi krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ziaya met een sublieme pass. Ibisz is nu in balbezit. Speziga maakt een afschuwelijke overtreding. Speziga krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Iarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarca met een sublieme pass. Menicozzi speelt de bal door. Girgentini is nu in balbezit. Girgentini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 54%, Real Santuracchio 46%.
Real 11 United - Real Santuracchio 0:2