Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: WP 88 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5468
WP 88 Sursum Corda FC
343 Tactiek 343Bs2p
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten outstanding
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Afilipoaiei probeert naar een medespeler te passen. Pedras is nu in balbezit. Pedras geeft een lange en hoge pass. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert haalt uit met een fantastische trap. Tamburino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lagrotteria de bal. Lagrotteria schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Sursum Corda FC 0:1

8e minuut.
Malzoni passt de bal in één keer door. Trainini is nu in balbezit. Trainini passt de bal met de wreef. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cinquetti probeert naar een medespeler te passen. Guereschi rent richting de bal. Guereschi passt de bal in één keer door. Møller Pedersen is nu in balbezit. Møller Pedersen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Paba kopt de bal weg. Klungelig pakt Strąk de bal. Todon is nu in balbezit. Rambert is nu in balbezit. Rambert draait met de bal, schiet en ... Tamburino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Cinquetti geeft een lange en hoge pass. Trainini is nu in balbezit. Trainini met een sublieme pass. Casablanca rent richting de bal. Casablanca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Milazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pedras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedras met een sublieme pass. Todon is nu in balbezit. Todon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lagrotteria geeft de bal voor. Altobello kopt de bal weg. Guereschi is nu in balbezit. Todon onderschept slim de pass. Todon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rambert rent richting de bal. Altobello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rambert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rambert zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tamburino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Sursum Corda FC 0:2

43e minuut.
Pedras onderschept slim de pass. Pedras passt de bal met de wreef. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrotteria onderschept slim de pass. Lagrotteria schiet op doel. Tamburino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 57%, Sursum Corda FC 43%.
WP 88 - Sursum Corda FC 0:2

47e minuut.
Strąk is nu in balbezit. Kaj onderschept slim de pass. Kaj speelt de bal door. Rambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Lagrotteria de bal. Milazzo geeft een hoge lob. Rambert is nu in balbezit. Rambert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Sursum Corda FC 0:3

51e minuut.
Daar is Casablanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrotteria bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Casablanca krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Paba kopt de bal weg. Altobello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todon rent richting de bal. Todon schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Milazzo kopt de bal weg. Todon is nu in balbezit. Todon passt de bal zonder na te denken. Rambert is nu in balbezit. Rambert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kaj met de inworp. Paba met een sublieme pass. Altobello probeert naar een medespeler te passen. Rambert rent richting de bal. Rambert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cinquetti rent richting de bal. Cinquetti geeft de bal voor. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rambert rent richting de bal. Rambert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 54%, Sursum Corda FC 46%.
WP 88 - Sursum Corda FC 0:3