Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Edegem Midmid
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Roelandts speelt de bal door. Fiers is nu in balbezit. Fiers passt de bal met de wreef. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - Midmid 1:0

16e minuut.
Laurijssen geeft een hoge lob. Daar is Oyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernard met een sublieme pass. Hongenaert heeft problemen om de bal te vangen. Hongenaert geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - Midmid 2:0

28e minuut.
Lemmens met een harde bal richting middenveld. Benteke kopt de bal weg. Klungelig pakt Vandeurzen de bal. Coppieters rent richting de bal. Coppieters draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lemmens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Edegem 53%, Midmid 47%.
Rapid Edegem - Midmid 2:0

59e minuut.
Vandeurzen geeft een lange en hoge pass. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone passt de bal in één keer door. Resmann is nu in balbezit. Resmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bernard met een sublieme pass. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte onderschept slim de pass. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Edegem - Midmid 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Edegem 46%, Midmid 54%.
Rapid Edegem - Midmid 2:1