Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Zwalm Rapid Edegem
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Beerens is nu in balbezit. Laurijssen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruts. Laurijssen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Brabant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beerens rent richting de bal. Beerens haalt uit met een fantastische trap. Lemmens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Rapid Edegem 1:0

41e minuut.
Hongenaert passt de bal zonder na te denken. Van Brabant probeert naar een medespeler te passen. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Lemmens trapt de bal weg van het doel. Laurijssen rent richting de bal. Beerens onderschept slim de pass. Beerens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 56%, Rapid Edegem 44%.
SV Zwalm - Rapid Edegem 1:0

49e minuut.
Deman heeft problemen om de bal te vangen. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Deman rent richting de bal. Beerens verovert de bal door een tackle van achteren. Beerens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lemmens trapt de bal weg van het doel. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert passt de bal zonder na te denken. Heinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Van Camp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hongenaert met de inworp. Roelandts rent richting de bal. Roelandts geeft een hoge lob. Lejeune bokst de bal weg.

67e minuut.
Heinen is nu in balbezit. Heinen passt de bal met de wreef. Cruts rent richting de bal. Beerens rent richting de bal. Beerens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Beerens probeert naar een medespeler te passen. Deman is nu in balbezit. Cruts verovert de bal door een tackle van achteren. Cruts schiet op doel. Lemmens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Zwalm - Rapid Edegem 2:0

71e minuut.
Beerens passt de bal zonder na te denken. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx rent richting de bal. Cruts verovert de bal door een tackle van achteren. Cruts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Van Camp geeft een hoge lob. Van Brabant kopt de bal weg. Cruts bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruts schiet op doel. Lemmens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beerens bereikt de bal nog maar net als eerste. Beerens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Zwalm 44%, Rapid Edegem 56%.
SV Zwalm - Rapid Edegem 2:0