Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant F.C. Northville
Loco Loco Tactiek begin
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 36.7
solid Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Van Brussel passt de bal in één keer door. Veyt is nu in balbezit. Veyt passt de bal zonder na te denken. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kins heeft problemen om de bal te vangen. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins begaat een overtreding. Kins krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ptak is nu in balbezit. Ptak geeft een hoge lob. Regueiro met een sublieme pass. Warianka rent richting de bal. Warianka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Peiremans rent richting de bal. Peiremans passt de bal zonder na te denken. Stivala rent richting de bal. Veyt onderschept slim de pass. Veyt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerrouki is nu in balbezit. Zerrouki speelt de bal door. Warianka rent richting de bal. Warianka schiet op doel. Rigaux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Turbuţan is nu in balbezit. Van Brussel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turbuţan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fülep met een snel genomen vrije trap. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. De Schrijver speelt de bal door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tasiukevičius onderschept slim de pass. Tasiukevičius passt de bal met de wreef. Zerrouki speelt de bal door. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 55%, F.C. Northville 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lokomotiv Veldkant - F.C. Northville 0:0

50e minuut.
Peiremans passt de bal in één keer door. Van Brussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel haalt uit met een fantastische trap. Rżeński probeert de bal aan de voet te houden. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ptak neemt de hoekschop. Veyt krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De Schrijver speelt de bal door. Hoecke met een sublieme pass. Ptak speelt de bal door. Van Brussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Van Impe passt de bal in één keer door. Feo probeert de bal met de borst te controleren. Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Warianka haalt uit met een fantastische trap. Speky probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Zerrouki passt de bal met de wreef. Van Impe rent richting de bal. Feo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Feo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Van Brussel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Brussel passt de bal in één keer door. Rżeński controleert de bal met de borst. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Van Brussel speelt de bal door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans passt de bal zonder na te denken. Veyt heeft problemen om de bal te vangen. Veyt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tasiukevičius passt de bal in één keer door. Daar is Fülep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Brussel is nu in balbezit. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan passt de bal zonder na te denken. Zerrouki is nu in balbezit. Zerrouki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - F.C. Northville 0:1

86e minuut.
Veyt geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Regueiro met een harde bal richting middenveld. Warianka rent richting de bal. Warianka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 45%, F.C. Northville 55%.
Lokomotiv Veldkant - F.C. Northville 0:1