Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dogs of War XI De De Weerdtjes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Van Den Bossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi onderschept slim de pass. Origi speelt de bal door. Dusolie is nu in balbezit. Dusolie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moons bereikt de bal nog maar net als eerste. Moons passt de bal zonder na te denken. Tack rent richting de bal. Tack haalt uit met een fantastische trap. De Schrijver probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack maakt een afschuwelijke overtreding. Tack krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tack controleert de bal met de borst. Moons is nu in balbezit. Gilbert onderschept slim de pass. Tack verovert de bal door een tackle van achteren. Tack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dogs of War XI - De De Weerdtjes 1:0

23e minuut.
Gutschoven raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wiele komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Deneuker met een sublieme pass. Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Museeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack verovert de bal door een tackle van achteren. Tack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs of War XI 49%, De De Weerdtjes 51%.
Dogs of War XI - De De Weerdtjes 1:0

47e minuut.
Gilbert geeft een lange en hoge pass. Van Dael rent richting de bal. Van Dael speelt de bal door. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie draait met de bal, schiet en ... de Graaff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Van Dael raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Le Hoye komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Deneuker is nu in balbezit. de Le Hoye onderschept slim de pass. de Le Hoye passt de bal met de wreef. Dusolie heeft problemen om de bal te vangen. Dusolie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Deneuker is nu in balbezit. Wiele verovert de bal door een tackle van achteren. Wiele probeert naar een medespeler te passen. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Wiele de bal onder controle te krijgen. Moons rent richting de bal. Moons probeert naar een medespeler te passen. Tack bereikt de bal nog maar net als eerste. Tack schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dogs of War XI 67%, De De Weerdtjes 33%.
Dogs of War XI - De De Weerdtjes 1:0