Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Bieke Svelta Tongeren
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


24e minuut.
Engels bereikt de bal nog maar net als eerste. Menschaert probeert naar een medespeler te passen. Thomas geeft de bal voor. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Corvalle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Groenweghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poorter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Groenweghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Menschaert neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Brul is nu in balbezit. De Brul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Bieke - Svelta Tongeren 0:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogno met de inworp. Menschaert is nu in balbezit. Van Walleghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Walleghem geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Bieke 43%, Svelta Tongeren 57%.
Racing Bieke - Svelta Tongeren 0:1

49e minuut.
Engels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogno met de inworp. Allard is nu in balbezit. Allard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Herpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt onderschept slim de pass. Bosuyt met een sublieme pass. Van Walleghem heeft problemen om de bal te vangen. Van Walleghem schiet op doel. Garré kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lenaerts kopt de bal weg. De Vos rent richting de bal. De Vos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racing Bieke - Svelta Tongeren 1:1

62e minuut.
Engels geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brogno met een snelle inworp. De Vos heeft problemen om de bal te vangen. De Vos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Brogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Brogno geeft een lange en hoge pass. Bosuyt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Brogno geeft een hoge lob. Taverne probeert de bal met de borst te controleren. Bosuyt rent richting de bal. Van Walleghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Bieke 38%, Svelta Tongeren 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racing Bieke - Svelta Tongeren 1:1