Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Anvers Svk mechelen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Nevens rent richting de bal. D`Hollander rent richting de bal. Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevens schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Svk mechelen 1:0

7e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Keybus onderschept slim de pass. van den Keybus passt de bal met de wreef. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Thonet is nu in balbezit. Jurion verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Craeymeersch zijn tegenspeler op de grond. Jurion is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Hollander komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nevens onderschept slim de pass. Deschacht verovert de bal door een tackle van achteren. Deschacht met een sublieme pass. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne haalt uit met een fantastische trap. Salaerts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
van Meir geeft een hoge lob. Deschacht kopt de bal weg. Uijtdebroeks rent richting de bal. Schollen verovert de bal door een tackle van achteren. Schollen speelt de bal door. Salaerts bokst de bal weg.

23e minuut.
Craeymeersch kopt de bal weg. Dillen is nu in balbezit. Dillen speelt de bal door. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels haalt uit met een fantastische trap. Mollez bokst de bal weg.

45e minuut.
Uijtdebroeks raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Damme komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 51%, Svk mechelen 49%.
Club de Anvers - Svk mechelen 1:0

47e minuut.
Deschacht passt de bal in één keer door. van den Keybus heeft problemen om de bal te vangen. Craeymeersch is nu in balbezit. van den Keybus rent richting de bal. van den Keybus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Nevens verovert de bal door een tackle van achteren. Nevens passt de bal met de wreef. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ... Mollez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Anvers - Svk mechelen 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Anvers 49%, Svk mechelen 51%.
Club de Anvers - Svk mechelen 2:0