Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groen - Wit URS Du Assenede
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Raekelboom is nu in balbezit. Heck begaat een overtreding. Heck krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Goerlandt met een sublieme pass. Bisschop is nu in balbezit. Bisschop passt de bal met de wreef. Lammens is nu in balbezit. Lammens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Devisch geeft de bal voor. Lammens kopt de bal weg. Klungelig pakt Degraeve de bal. Heck rent richting de bal. Heck haalt uit met een fantastische trap. Origi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lammens passt de bal met de wreef. Heck heeft problemen om de bal te vangen. Geukens rent richting de bal. Heck onderschept slim de pass. Heck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Geukens kopt de bal weg. Goerlandt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raman. Raman krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Raman rent richting de bal. Kuypers onderschept slim de pass. De Decker onderschept slim de pass. De Decker haalt uit met een fantastische trap. Limpens probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laureys zal de hoekschop nemen. Tammenol bereikt de bal nog maar net als eerste. Raman begaat een overtreding. Raman krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Geukens onderschept slim de pass. Kuypers onderschept slim de pass. Kuypers met een sublieme pass. Heck bereikt de bal nog maar net als eerste. Heck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Groen - Wit - URS Du Assenede 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 52%, URS Du Assenede 48%.
Groen - Wit - URS Du Assenede 1:0

82e minuut.
Bisschop rent richting de bal. Devisch verovert de bal door een tackle van achteren. Devisch met een sublieme pass. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Groen - Wit - URS Du Assenede 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 48%, URS Du Assenede 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Groen - Wit - URS Du Assenede 1:1