Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Morlawelz bokkenrijders
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Verschuere bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeets verovert de bal door een tackle van achteren. Smeets met een sublieme pass. Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx schiet op doel. Driessche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Everaerts geeft een hoge lob. Inworp. Denayer met de inworp. Verschuere bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschuere geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Smeets rent richting de bal. van Mele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smeets krijgt een gele kaart.

31e minuut.
van Mele rent richting de bal. van Mele geeft een hoge lob. Klungelig pakt Backeljauw de bal. Ducruet is nu in balbezit. Ducruet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - bokkenrijders 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Morlawelz 53%, bokkenrijders 47%.
F.C Morlawelz - bokkenrijders 1:0

53e minuut.
Denayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducruet probeert naar een medespeler te passen. Verschuere bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschuere haalt uit met een fantastische trap. Van de Paar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Morlawelz - bokkenrijders 2:0

57e minuut.
Ceelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschuere verovert de bal door een tackle van achteren. Verschuere met een sublieme pass. Ducruet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ducruet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ducruet onderschept slim de pass. Ducruet haalt uit met een fantastische trap. Everaerts kopt de bal weg. Verschuere is nu in balbezit. Verschuere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Morlawelz 39%, bokkenrijders 61%.
F.C Morlawelz - bokkenrijders 2:0