Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germinal Ninove Avanti Malinois
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dael verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dael speelt de bal door. Elshout is nu in balbezit. Elshout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Amant speelt de bal door. Deprince bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprince passt de bal met de wreef. Elshout rent richting de bal. Elshout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Peutinckx geeft de bal voor. Crets rent richting de bal. Crets geeft een lange en hoge pass. De Wandel heeft problemen om de bal te vangen. De Wandel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruytjens rent richting de bal. Emmers is nu in balbezit. Emmers speelt de bal door. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Ninove 44%, Avanti Malinois 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germinal Ninove - Avanti Malinois 0:0

46e minuut.
De Wandel is nu in balbezit. Deprince onderschept slim de pass. Deprince met een sublieme pass. Elshout is nu in balbezit. Elshout schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bevernage geeft een hoge lob. Emmers probeert de bal met de borst te controleren. Crets begaat een overtreding. Crets krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Van de Capelle met een sublieme pass. Amant is nu in balbezit. Ruytjens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruytjens krijgt een gele kaart. Amant roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Amant kan niet meer verder spelen. Assche komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Waldack is nu in balbezit. Waldack passt de bal zonder na te denken. Crets probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deprince rent richting de bal. Deprince haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maebe kopt de bal weg. Assche rent richting de bal. Met opzet legt Dhulster zijn tegenspeler op de grond. Dhulster is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Crets geeft de bal voor. Maebe probeert de bal met de borst te controleren. Pollaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germinal Ninove 42%, Avanti Malinois 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germinal Ninove - Avanti Malinois 0:0