Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Around The World Akhmat Antwerpen
4-3-3 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
San Juan probeert naar een medespeler te passen. Mega rent richting de bal. Mega geeft een hoge lob. Parashkevov geeft een hoge lob. San Juan geeft de bal voor. Ott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Christinakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christinakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 1:0

5e minuut.
Daar is Mitruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Noortgate speelt de bal door. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 2:0

6e minuut.
Mitruś passt de bal met de wreef. Noortgate is nu in balbezit. Christinakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Christinakis krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Neiring is nu in balbezit. Neiring passt de bal in één keer door. San Juan heeft problemen om de bal te vangen. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capuano met de inworp. Neiring rent richting de bal. Mitruś onderschept slim de pass. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 3:0

10e minuut.
Joliet rent richting de bal. Baptist verovert de bal door een tackle van achteren. Baptist passt de bal in één keer door. Christinakis is nu in balbezit. Christinakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
San Juan verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś rent richting de bal. Mitruś passt de bal met de wreef. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 4:0

21e minuut.
Mitruś probeert naar een medespeler te passen. Christinakis rent richting de bal. Neiring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neiring krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Baptist passt de bal zonder na te denken. Capuano heeft problemen om de bal te vangen. Capuano geeft een hoge lob. San Juan is nu in balbezit. San Juan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
San Juan rent richting de bal. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś passt de bal in één keer door. Christinakis rent richting de bal. Christinakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Christinakis is nu in balbezit. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś passt de bal met de wreef. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Joliet probeert naar een medespeler te passen. Aelvoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelvoet passt de bal in één keer door. Polders rent richting de bal. Polders haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 4:1

34e minuut.
Capuano met een sublieme pass. Klungelig pakt Christinakis de bal. Mitruś met een sublieme pass. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vanden Borre speelt de bal door. Capuano probeert naar een medespeler te passen. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan haalt uit met een fantastische trap. Ott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 5:1

42e minuut.
Capuano kopt de bal weg. Daar is San Juan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. Christinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christinakis speelt de bal door. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 42%, Akhmat Antwerpen 58%.
Around The World - Akhmat Antwerpen 5:1

48e minuut.
Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś probeert naar een medespeler te passen. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Noortgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Noortgate passt de bal met de wreef. San Juan rent richting de bal. San Juan haalt uit met een fantastische trap. Ott werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Portuondo trapt de bal weg van het doel. Mitruś kopt de bal weg. San Juan rent richting de bal. San Juan geeft de bal voor. Ott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Strobbe geeft een hoge lob. Baptist kopt de bal weg. Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. San Juan rent richting de bal. San Juan draait met de bal, schiet en ... Ott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De Canck rent richting de bal. Mitruś onderschept slim de pass. Mitruś geeft een lange en hoge pass. San Juan heeft problemen om de bal te vangen. San Juan draait met de bal, schiet en ... Ott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Capuano speelt de bal door. Mitruś speelt de bal door. San Juan rent richting de bal. San Juan haalt uit met een fantastische trap. Ott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 6:1

65e minuut.
De Canck rent richting de bal. Christinakis verovert de bal door een tackle van achteren. San Juan rent richting de bal. Klungelig pakt Mitruś de bal. Mitruś schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Noortgate met een snelle inworp. Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuano verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś rent richting de bal. Mitruś geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Keller kopt de bal weg. Ernens bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov begaat een overtreding. Parashkevov krijgt een gele kaart. Ernens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tollebeek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vanden Borre de bal. Renquin rent richting de bal. Renquin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Iarca probeert naar een medespeler te passen. Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov geeft de bal voor. Aelvoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelvoet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Neiring de bal onder controle te krijgen. Capuano is nu in balbezit. Capuano geeft een lange en hoge pass. Christinakis rent richting de bal. Christinakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Around The World - Akhmat Antwerpen 7:1

88e minuut.
Neiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś probeert naar een medespeler te passen. San Juan rent richting de bal. San Juan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Around The World 35%, Akhmat Antwerpen 65%.
Around The World - Akhmat Antwerpen 7:1