Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Kruibeke FC Königsblau
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 35.1
weak Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Devoldere probeert naar een medespeler te passen. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh passt de bal zonder na te denken. Lish is nu in balbezit. Lish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Polders met een sublieme pass. Klungelig pakt Lamoral de bal. Lamoral probeert naar een medespeler te passen. De Waal is nu in balbezit. De Waal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - FC Königsblau 0:1

35e minuut.
Leemans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feuillette neemt de hoekschop. Le Lettre rent richting de bal. Le Lettre geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Kruibeke - FC Königsblau 0:2

36e minuut.
Devoldere speelt de bal door. Daar is Lish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekort rent richting de bal. Dekort draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Le Lettre probeert naar een medespeler te passen. Leemans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Van Eetvelde de bal. De Waal onderschept slim de pass. De Waal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Kruibeke 64%, FC Königsblau 36%.
Club Kruibeke - FC Königsblau 0:2

48e minuut.
Deman speelt de bal door. Verbrughe rent richting de bal. Verbrughe met een sublieme pass. Lamoral rent richting de bal. Lamoral geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Deleu is nu in balbezit. Deman is nu in balbezit. Dekort verovert de bal door een tackle van achteren. Dekort haalt uit met een fantastische trap. Leemans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feuillette neemt de hoekschop. Le Lettre maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Deleu rent richting de bal. Deleu geeft een hoge lob. Feuillette probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lish rent richting de bal. Lish haalt uit met een fantastische trap. Belie bokst de bal weg.

79e minuut.
Lamoral is nu in balbezit. Lamoral geeft een hoge lob. Daar is Dekort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Van Eetvelde met de inworp. Demanet heeft problemen om de bal te vangen. De Waal is nu in balbezit. De Waal passt de bal met de wreef. De Decker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Kruibeke 68%, FC Königsblau 32%.
Club Kruibeke - FC Königsblau 0:2