Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Königsblau Sporting Anzegem
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 15.8
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuillette onderschept slim de pass. Theem verovert de bal door een tackle van achteren. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Sporting Anzegem 0:1

11e minuut.
Langhe met een sublieme pass. Dekort speelt de bal door. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal schiet op doel. Herremans probeert de bal aan de voet te houden. Vanbeek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dekort bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekort schiet op doel. Vanbeek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Verbrughe heeft problemen om de bal te vangen. Verbrughe geeft een lange en hoge pass. Van Eetvelde is nu in balbezit. De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Verschuere bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschuere geeft de bal voor. Verbrughe kopt de bal weg. Le Lettre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Lettre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Simoen passt de bal met de wreef. Daar is Dekort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekort passt de bal met de wreef. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Le Lettre verovert de bal door een tackle van achteren. Le Lettre speelt de bal door. Dekort rent richting de bal. Dekort schiet op doel. Vanbeek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Königsblau - Sporting Anzegem 1:1

39e minuut.
Simoen probeert naar een medespeler te passen. Feuillette is nu in balbezit. Feuillette met een sublieme pass. Le Lettre rent richting de bal. Le Lettre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Van Eetvelde probeert de bal aan de voet te houden. Auwerx geeft een hoge lob. Verbrughe kopt de bal weg. Dekort bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Königsblau - Sporting Anzegem 2:1

45e minuut.
Van Eetvelde rent richting de bal. Lamoral verovert de bal door een tackle van achteren. Lamoral passt de bal zonder na te denken. De Waal rent richting de bal. De Waal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Königsblau 36%, Sporting Anzegem 64%.
FC Königsblau - Sporting Anzegem 2:1

48e minuut.
De Waal passt de bal in één keer door. Auwerx met een sublieme pass. Dekort bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekort haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Verbrughe passt de bal in één keer door. Lamoral rent richting de bal. Lamoral passt de bal zonder na te denken. Dekort bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekort draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Königsblau 42%, Sporting Anzegem 58%.
FC Königsblau - Sporting Anzegem 2:1