Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Highlanders LKS Świt Komorów
4312 Tactiek 442
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 15.2
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk geeft een lange en hoge pass. Wolanik rent richting de bal. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vojković rent richting de bal. Vojković geeft de bal voor. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 1:0

10e minuut.
Sandecki onderschept slim de pass. Sandecki passt de bal met de wreef. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina draait met de bal, schiet en ... Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 2:0

11e minuut.
Charton onderschept slim de pass. Charton speelt de bal door. Pinga speelt de bal door. Fina rent richting de bal. Fina draait met de bal, schiet en ... Grycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 3:0

14e minuut.
Juszczyk probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Charton met de inworp. Vojković rent richting de bal. Vojković geeft een lange en hoge pass. Grycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Daar is Fina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolanik rent richting de bal. Wolanik geeft een hoge lob. Víravec geeft een lange en hoge pass. Fina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 4:0

18e minuut.
Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojković verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković probeert naar een medespeler te passen. Fina is nu in balbezit. Fina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. Sandecki geeft een lange en hoge pass. Charton is nu in balbezit. Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soczewka de bal onder controle te krijgen. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 5:0

25e minuut.
Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek passt de bal in één keer door. Wolanik rent richting de bal. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 6:0

30e minuut.
Wolanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Charton onderschept slim de pass. Charton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fina de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Charton met een sublieme pass. Daar is Anghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghel met een sublieme pass. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 7:0

35e minuut.
Charton probeert naar een medespeler te passen. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina passt de bal zonder na te denken. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina passt de bal met de wreef. Sandecki rent richting de bal. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strzałka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 8:0

37e minuut.
Serek met een sublieme pass. Ostaszewski rent richting de bal. Fina onderschept slim de pass. Fina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Fina passt de bal zonder na te denken. Charton rent richting de bal. Charton geeft een lange en hoge pass. Sandecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 9:0

44e minuut.
Soczewka geeft de bal voor. Víravec geeft de bal voor. Daar is Wolanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki rent richting de bal. Sandecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Highlanders 12%, LKS Świt Komorów 88%.
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 9:0

48e minuut.
Juszczyk passt de bal met de wreef. Charton is nu in balbezit. Charton geeft de bal voor. Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vojković met een sublieme pass. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 10:0

51e minuut.
Anghel passt de bal zonder na te denken. Vojković rent richting de bal. Vojković met een sublieme pass. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 11:0

53e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Strzałka rent richting de bal. Anghel onderschept slim de pass. Anghel geeft een hoge lob. Fina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Fina de bal. Wolanik is nu in balbezit. Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Vojković geeft de bal voor. Sandecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vojković is nu in balbezit. Serek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vojković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vojković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fina maakt een snoekduik en kopt de bal. Grycan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 12:0

67e minuut.
Pinga geeft de bal voor. Charton heeft problemen om de bal te vangen. Charton geeft een lange en hoge pass. Sandecki rent richting de bal. Sandecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Grycan met een harde bal richting middenveld. Anghel kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandecki de bal. Sandecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 13:0

71e minuut.
Ortensi passt de bal in één keer door. Charton probeert naar een medespeler te passen. Fina is nu in balbezit. Fina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 14:0

75e minuut.
Pacułt met een snelle inworp. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel geeft de bal voor. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Anghel met een sublieme pass. Daar is Charton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charton met een sublieme pass. Fina rent richting de bal. Fina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grycan trapt de bal weg. Ortensi kopt de bal weg. Fina is nu in balbezit. Fina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Soczewka probeert de bal aan de voet te houden. Charton rent richting de bal. Charton geeft een lange en hoge pass. Daar is Sandecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carozo passt de bal met de wreef. Anghel is nu in balbezit. Anghel met een sublieme pass. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic passt de bal in één keer door. Charton is nu in balbezit. Fina rent richting de bal. Fina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Charton rent richting de bal. Charton passt de bal in één keer door. Fina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fina haalt uit met een fantastische trap. Grycan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Highlanders 16%, LKS Świt Komorów 84%.
FC Highlanders - LKS Świt Komorów 14:0