Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fino-Alla-Fine Biszkopt FC
451 Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
4 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 48.8
weak Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


7e minuut.
Herojewski passt de bal in één keer door. Szałajko is nu in balbezit. Laguna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szałajko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Herojewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Del Piero de bal. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski is nu in balbezit. Majcher onderschept slim de pass. Majcher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Maziarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maziarka raakt geblesseerd tijdens het duel. Maziarka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Kowalik de bal onder controle te krijgen. Szałajko rent richting de bal. Szałajko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki geeft de bal voor. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Ciesielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ciesielski kopt de bal weg. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Załuski de bal. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:1

26e minuut.
Daar is Herojewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzok rent richting de bal. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Majcher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Hruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko begaat een overtreding. Hruška is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hruška zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Majcher probeert de bal met de borst te controleren. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarka probeert naar een medespeler te passen. Roman probeert de bal aan de voet te houden. Hruška geeft een lange en hoge pass. Del Piero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero is nu in balbezit. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Roman geeft een lange en hoge pass. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Dworzyński de bal. Marszal onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciobotaru zal de hoekschop nemen. Hruška krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:3

43e minuut.
Marszal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majcher rent richting de bal. Majcher met een sublieme pass. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Domján komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fino-Alla-Fine 72%, Biszkopt FC 28%.
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:3

48e minuut.
Maziarka rent richting de bal. Roman onderschept slim de pass. Roman geeft een hoge lob. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:4

52e minuut.
Laguna geeft een lange en hoge pass. Del Piero rent richting de bal. Majcher is nu in balbezit. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Majcher rent richting de bal. Majcher passt de bal in één keer door. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:5

55e minuut.
Maziarka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dworzyński is nu in balbezit. Laguna verovert de bal door een tackle van achteren. Laguna speelt de bal door. Majcher is nu in balbezit. Majcher draait met de bal, schiet en ... Małysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:6

59e minuut.
Del Piero rent richting de bal. Majcher rent richting de bal. Ciesielski rent richting de bal. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:7

60e minuut.
Rosier komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján passt de bal in één keer door. Majcher rent richting de bal. Majcher haalt uit met een fantastische trap. Rosier probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft de bal voor. Daar is Ciesielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Domján rent richting de bal. Domján geeft een lange en hoge pass. Rosier rent richting de bal. Rosier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:8

71e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Majcher is nu in balbezit. Majcher draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Załuski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:9

73e minuut.
Rosier kopt de bal weg. Klungelig pakt Majcher de bal. Kurzok rent richting de bal. Rosier onderschept slim de pass. Rosier schiet op doel. Małysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Byczyński kopt de bal weg. Majcher rent richting de bal. Majcher passt de bal met de wreef. Rosier rent richting de bal. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bzyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher passt de bal met de wreef. Załuski heeft problemen om de bal te vangen. Rosier rent richting de bal. Rosier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:10

78e minuut.
Rosier onderschept slim de pass. Met opzet legt Herojewski zijn tegenspeler op de grond. Rosier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hruška met een snel genomen vrije trap. Rosier springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hruška heeft problemen om de bal te vangen. Laguna rent richting de bal. Laguna passt de bal met de wreef. Rosier rent richting de bal. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:11

84e minuut.
Porwaniecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Majcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcher passt de bal met de wreef. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:12

86e minuut.
Hruška rent richting de bal. Hruška passt de bal in één keer door. Rosier is nu in balbezit. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Załuski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:13

87e minuut.
Porwaniecki met een snelle inworp. Laguna is nu in balbezit. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Rosier is nu in balbezit. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Małysiak met een harde bal richting middenveld. Laguna kopt de bal weg. Rosier is nu in balbezit. Rosier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fino-Alla-Fine 88%, Biszkopt FC 12%.
Fino-Alla-Fine - Biszkopt FC 0:14