Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yyyyyy2023 TKS Tomasovia
Normal Tactiek N++
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 39.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Karvar passt de bal met de wreef. Helenek is nu in balbezit. Helenek speelt de bal door. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Budnicki geeft een lange en hoge pass. Płoszaj is nu in balbezit. Butor verovert de bal door een tackle van achteren. Butor schiet op doel. Chrapek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:1

11e minuut.
Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar onderschept slim de pass. Karvar probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec is nu in balbezit. Bychowiec geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Karvar speelt de bal door. Butor is nu in balbezit. Płoszaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor onderschept slim de pass. Butor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Butor springt en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Chrapek met een harde bal richting middenveld. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Butor probeert naar een medespeler te passen. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania passt de bal in één keer door. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:2

37e minuut.
Karvar met een sublieme pass. Helenek is nu in balbezit. Helenek met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yyyyyy2023 76%, TKS Tomasovia 24%.
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:2

48e minuut.
Helenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kania de bal. Kania schiet op doel. Chrapek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:3

52e minuut.
Bogunia rent richting de bal. Geppert onderschept slim de pass. Geppert met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mandziejewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tadejewski met de inworp. Budnicki is nu in balbezit. Budnicki geeft de bal voor. Vergilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gheţea kopt de bal weg. Butor is nu in balbezit. Butor passt de bal met de wreef. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:4

59e minuut.
Karvar speelt de bal door. Kania is nu in balbezit. Kania passt de bal in één keer door. Butor rent richting de bal. Butor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:5

61e minuut.
Szlachta geeft een lange en hoge pass. Butor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helenek rent richting de bal. Helenek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kania is nu in balbezit. Kania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:6

63e minuut.
Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budnicki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Budnicki kan niet meer verder spelen. Tułodziecki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Radzewicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Helenek neemt de hoekschop. Butor maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Radzewicz de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bychowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karvar geeft een hoge lob. Helenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenek geeft een hoge lob. Kania maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Chrapek met een harde bal richting middenveld. Helenek kopt de bal weg. Butor is nu in balbezit. Butor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chrapek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Butor de bal. Romańczuk is nu in balbezit. Romańczuk passt de bal zonder na te denken. Chwastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwastek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Helenek passt de bal met de wreef. Butor rent richting de bal. Butor schiet op doel. Kania is nu in balbezit. Kania haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:7

83e minuut.
Bychowiec passt de bal met de wreef. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor schiet op doel. Płoszaj probeert de bal aan de voet te houden. Chrapek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tułodziecki kopt de bal weg. Chrapek met een sublieme pass. Bogunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenek rent richting de bal. Helenek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yyyyyy2023 74%, TKS Tomasovia 26%.
Yyyyyy2023 - TKS Tomasovia 0:8