Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orkan Września Sigmoszki
451 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień probeert naar een medespeler te passen. Szczygieł speelt de bal door. Kelders rent richting de bal. Kelders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Sigmoszki 1:0

14e minuut.
Semik trapt de bal weg van het doel. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień speelt de bal door. Kelders bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Sigmoszki 2:0

21e minuut.
Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasierb onderschept slim de pass. Pasierb speelt de bal door. Kelders heeft problemen om de bal te vangen. Kelders schiet op doel. Żuberek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Sigmoszki 3:0

25e minuut.
Kelders is nu in balbezit. Muczek is nu in balbezit. Kelders onderschept slim de pass. Kelders schiet op doel. Żuberek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ptaszyński rent richting de bal. Pasierb verovert de bal door een tackle van achteren. Pasierb passt de bal in één keer door. Daar is Kelders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Sigmoszki 4:0

28e minuut.
Augestrand speelt de bal door. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień speelt de bal door. Szczygieł is nu in balbezit. Szczygieł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Szczygieł speelt de bal door. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień passt de bal zonder na te denken. Kelders heeft problemen om de bal te vangen. Kelders schiet op doel. Żuberek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Augestrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Augestrand geeft de bal voor. Kelders rent richting de bal. Kelders haalt uit met een fantastische trap. Żuberek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Sigmoszki 5:0

40e minuut.
Pijar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołoszyn onderschept slim de pass. Wołoszyn probeert naar een medespeler te passen. Kelders heeft problemen om de bal te vangen. Kelders schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Augestrand geeft de bal voor. Wołoszyn rent richting de bal. Wołoszyn passt de bal zonder na te denken. Kelders rent richting de bal. Kelders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wołoszyn onderschept slim de pass. Pasierb speelt de bal door. Barbachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelders verovert de bal door een tackle van achteren. Kelders schiet op doel. Żuberek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Sigmoszki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Września 30%, Sigmoszki 70%.
Orkan Września - Sigmoszki 6:0

47e minuut.
Augestrand is nu in balbezit. Augestrand geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pijar de bal. Kelders bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelders schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł is nu in balbezit. Wołoszyn met een sublieme pass. Kelders bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelders haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Wołoszyn heeft problemen om de bal te vangen. Wołoszyn probeert naar een medespeler te passen. Kelders rent richting de bal. Kelders draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan Września - Sigmoszki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan Września 25%, Sigmoszki 75%.
Orkan Września - Sigmoszki 7:0