Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brzeg77 Asford Foxes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Zaucha geeft de bal voor. Klungelig pakt Rogański de bal. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Zaucha probeert naar een medespeler te passen. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk passt de bal met de wreef. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas schiet op doel. Firlej bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaucha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wolanin heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brzeg77 - Asford Foxes 1:0

32e minuut.
Wydro passt de bal in één keer door. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas rent richting de bal. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Firlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Wolanin passt de bal in één keer door. Zaucha is nu in balbezit. Drabij schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drabij is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Hyży met een snelle inworp. Łoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza passt de bal in één keer door. Grabarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brzeg77 50%, Asford Foxes 50%.
FC Brzeg77 - Asford Foxes 1:0

46e minuut.
Grabarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kofin is nu in balbezit. Kusak maakt een afschuwelijke overtreding. Kusak krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hyży passt de bal zonder na te denken. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski passt de bal zonder na te denken. Grabarkiewicz rent richting de bal. Grabarkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Brzeg77 - Asford Foxes 1:1

81e minuut.
Pociłowski met de inworp. Łoza probeert de bal met de borst te controleren. Wolanin probeert naar een medespeler te passen. Grabarkiewicz rent richting de bal. Grabarkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gołaś met een snelle inworp. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko geeft de bal voor. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brzeg77 56%, Asford Foxes 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Brzeg77 - Asford Foxes 1:1