Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Zające MZKS Gdynia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Patyczek heeft problemen om de bal te vangen. Swędera onderschept slim de pass. Swędera speelt de bal door. Piórkowski is nu in balbezit. Piórkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński probeert naar een medespeler te passen. Patyczek rent richting de bal. Patyczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Zające 48%, MZKS Gdynia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Zające - MZKS Gdynia 0:0

57e minuut.
Rybka passt de bal met de wreef. Patyczek rent richting de bal. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski draait met de bal, schiet en ... Kaźmierczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Zające - MZKS Gdynia 0:1

86e minuut.
Swędera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolacyjny onderschept slim de pass. Rynkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Rynkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Kozera is nu in balbezit. Kozera geeft de bal voor. Daar is Swędera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybka rent richting de bal. Rybka geeft een hoge lob. Kaźmierczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Zające 44%, MZKS Gdynia 56%.
BKS Zające - MZKS Gdynia 0:1