Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0006
  • Stadion: Gregor Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10165
Gregor Rybnik e-zarabiaj.pl
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 22.6
formidabel Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina speelt de bal door. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 1:0

4e minuut.
Skrzetuski rent richting de bal. Skrzetuski met een sublieme pass. Daar is Sikiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 2:0

6e minuut.
Gumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiński met een sublieme pass. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 3:0

8e minuut.
Rędzina rent richting de bal. Rędzina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ujazdowski de bal. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 4:0

9e minuut.
Nykiś verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 5:0

15e minuut.
Gruszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Matyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyas geeft een hoge lob. Ujazdowski springt en kopt de bal. Chwalibóg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 6:0

16e minuut.
Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zbaraski. Rędzina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skrzetuski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 7:0

18e minuut.
Chwalibóg met een harde bal richting middenveld. Skrzetuski kopt de bal weg. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel. Chwalibóg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 8:0

23e minuut.
Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 9:0

25e minuut.
Skrzetuski controleert de bal met de borst. Skrzetuski speelt de bal door. Rędzina rent richting de bal. Rędzina geeft een lange en hoge pass. Ujazdowski controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ujazdowski is nu in balbezit. Warnke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 10:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nykiś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rędzina rent richting de bal. Rędzina schiet op doel. Zbaraski probeert de bal aan de voet te houden. Chwalibóg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 11:0

31e minuut.
Matyas passt de bal zonder na te denken. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz geeft de bal voor. Ujazdowski springt en kopt de bal. Chwalibóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 12:0

35e minuut.
Krentusz rent richting de bal. Rędzina rent richting de bal. Rędzina passt de bal zonder na te denken. Gumiński heeft problemen om de bal te vangen. Gumiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dereniowski controleert de bal met de borst. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz met een sublieme pass. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ziomkowski probeert naar een medespeler te passen. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz passt de bal zonder na te denken. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap. Chwalibóg bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Skrzetuski met een sublieme pass. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 13:0

45e minuut.
Warnke kopt de bal weg. Matyas met een sublieme pass. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap. Chwalibóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 22%, e-zarabiaj.pl 78%.
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 14:0

46e minuut.
Klungelig pakt Błaszkiewicz de bal. Cherek is nu in balbezit. Cherek geeft een hoge lob. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Matyas geeft een lange en hoge pass. Daar is Warnke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Warnke heeft problemen om de bal te vangen. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Gumiński heeft problemen om de bal te vangen. Gumiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 15:0

54e minuut.
Rędzina is nu in balbezit. Rędzina probeert naar een medespeler te passen. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel. Chwalibóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 16:0

59e minuut.
Dereniowski geeft de bal voor. Gumiński kopt de bal weg. Krucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 17:0

60e minuut.
Bombel komt het veld opgelopen. Janus komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Krucki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nykiś met de inworp. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ujazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 18:0

67e minuut.
Janus rent richting de bal. Rędzina is nu in balbezit. Rędzina passt de bal in één keer door. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 19:0

68e minuut.
Ujazdowski is nu in balbezit. Daar is Ujazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujazdowski probeert naar een medespeler te passen. Rędzina heeft problemen om de bal te vangen. Rędzina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 20:0

71e minuut.
Bombel passt de bal zonder na te denken. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz passt de bal met de wreef. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 21:0

73e minuut.
Pruśniewski kopt de bal weg. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz passt de bal zonder na te denken. Janus is nu in balbezit. Janus draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg bokst de bal weg.

75e minuut.
Pruśniewski passt de bal zonder na te denken. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś geeft een lange en hoge pass. Janus rent richting de bal. Janus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 22:0

81e minuut.
Klungelig pakt Rędzina de bal. Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 23:0

84e minuut.
Matyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyas met een sublieme pass. Bombel heeft problemen om de bal te vangen. Matyas geeft een lange en hoge pass. Ujazdowski controleert de bal met de borst. Chwalibóg bokst de bal weg. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 24:0

86e minuut.
Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus passt de bal zonder na te denken. Rędzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 25:0

88e minuut.
Janus geeft een hoge lob. Matyas rent richting de bal. Matyas geeft een lange en hoge pass. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Janus passt de bal in één keer door. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś passt de bal met de wreef. Janus is nu in balbezit. Janus schiet op doel. Chwalibóg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ujazdowski rent richting de bal. Ujazdowski schiet op doel. Chwalibóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gregor Rybnik 21%, e-zarabiaj.pl 79%.
Gregor Rybnik - e-zarabiaj.pl 26:0