Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS Gdynia FK Novi Pazar 1928
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski geeft een hoge lob. Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Gdynia - FK Novi Pazar 1928 1:0

16e minuut.
Bieniek rent richting de bal. Bieniek passt de bal met de wreef. Kot met een sublieme pass. Konieczko is nu in balbezit. Konieczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kempa geeft de bal voor. Inworp. Kot met een snelle inworp. Bieniek rent richting de bal. Bieniek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kocikowski passt de bal zonder na te denken. Patyczek controleert de bal met de borst. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski draait met de bal, schiet en ... Patyczek probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kolacyjny rent richting de bal. Bieniek is nu in balbezit. Bieniek passt de bal in één keer door. Konieczko rent richting de bal. Konieczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Gdynia 48%, FK Novi Pazar 1928 52%.
MZKS Gdynia - FK Novi Pazar 1928 1:0

47e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz speelt de bal door. Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Konieczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MZKS Gdynia - FK Novi Pazar 1928 1:1

54e minuut.
Jaruga met een sublieme pass. Kempa is nu in balbezit. Kempa geeft de bal voor. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek schiet op doel. Buchner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Doeltrap. Buchner met een harde bal richting middenveld. Kolacyjny kopt de bal weg. Patyczek rent richting de bal. Patyczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Gdynia 44%, FK Novi Pazar 1928 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MZKS Gdynia - FK Novi Pazar 1928 1:1