Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucyfery Pilanin Piła
Normal Tactiek 451
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 15.5
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Podżorski passt de bal zonder na te denken. Tosiński geeft een hoge lob. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov haalt uit met een fantastische trap. Łachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Hadaś geeft de bal voor. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski passt de bal in één keer door. Derda rent richting de bal. Derda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Pilanin Piła 1:0

22e minuut.
Zyguła is nu in balbezit. Boneschi is nu in balbezit. Met opzet legt Zyguła zijn tegenspeler op de grond. Zyguła krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Tosiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hun de bal. Hun probeert naar een medespeler te passen. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Pilanin Piła 2:0

38e minuut.
Hun geeft een hoge lob. Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov draait met de bal, schiet en ... Łachowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rycke is nu in balbezit. Rycke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skenderov de bal. Skenderov haalt uit met een fantastische trap. Łachowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Pilanin Piła 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfery 34%, Pilanin Piła 66%.
Lucyfery - Pilanin Piła 3:0

48e minuut.
Moliński passt de bal zonder na te denken. Tosiński geeft een lange en hoge pass. Hadaś heeft problemen om de bal te vangen. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Derda met een sublieme pass. Hun rent richting de bal. Hun speelt de bal door. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Skenderov is nu in balbezit. Hun rent richting de bal. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rochnowski speelt de bal door. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun speelt de bal door. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun verovert de bal door een tackle van achteren. Hun speelt de bal door. Skenderov rent richting de bal. Skenderov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hun schiet op doel. Hadaś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tosiński kopt de bal weg. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov schiet op doel. Łachowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Pilanin Piła 4:0

68e minuut.
Moliński verovert de bal door een tackle van achteren. Moliński probeert naar een medespeler te passen. Hun met een sublieme pass. Skenderov is nu in balbezit. Skenderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Derda rent richting de bal. Derda geeft de bal voor. Szerc is nu in balbezit. Hun verovert de bal door een tackle van achteren. Hun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Koziara is nu in balbezit. Koziara speelt de bal door. Zera probeert de bal aan de voet te houden. Zyguła rent richting de bal. Zyguła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Frątczak verovert de bal door een tackle van achteren. Hun rent richting de bal. Hun passt de bal met de wreef. Derda rent richting de bal. Derda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hadaś rent richting de bal. Hun verovert de bal door een tackle van achteren. Hun speelt de bal door. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zera kopt de bal weg. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Skenderov de bal onder controle te krijgen. Frątczak is nu in balbezit. Skenderov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucyfery - Pilanin Piła 5:0

85e minuut.
Hun is nu in balbezit. Skenderov is nu in balbezit. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Skenderov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucyfery 25%, Pilanin Piła 75%.
Lucyfery - Pilanin Piła 5:0