Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Masters Kosmos Licheń
New Hope Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.7 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Wojdała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łydka komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Batrović met een sublieme pass. Szumański rent richting de bal. Beljak onderschept slim de pass. Beljak haalt uit met een fantastische trap. Paszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Kosmos Licheń 1:0

12e minuut.
Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Di Primio rent richting de bal. Di Primio met een sublieme pass. Eresov rent richting de bal. Eresov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Beljak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Górka komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Daar is Di Primio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Primio probeert naar een medespeler te passen. Górka is nu in balbezit. Eresov is nu in balbezit. Eresov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Łydka rent richting de bal. Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzak geeft de bal voor. Matczak kopt de bal weg. Walusiak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Matczak geeft een lange en hoge pass. Szumański is nu in balbezit. Górka verovert de bal door een tackle van achteren. Górka draait met de bal, schiet en ... Paszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Kosmos Licheń 2:0

40e minuut.
Górka heeft problemen om de bal te vangen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Primio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Primio krijgt een gele kaart. Łydka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 46%, Kosmos Licheń 54%.
Widzew Masters - Kosmos Licheń 2:0

72e minuut.
Grabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabski passt de bal in één keer door. Szumański heeft problemen om de bal te vangen. Górka is nu in balbezit. Górka draait met de bal, schiet en ... Paszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Penadinho rent richting de bal. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Walusiak heeft problemen om de bal te vangen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Masters - Kosmos Licheń 3:0

90e minuut.
Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. Górka heeft problemen om de bal te vangen. Marek is nu in balbezit. Di Primio rent richting de bal. Di Primio draait met de bal, schiet en ... Paszek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Masters 42%, Kosmos Licheń 58%.
Widzew Masters - Kosmos Licheń 3:0