Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Białaa Mewaa Widzew Masters
442 Tactiek New Hope
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Skobel rent richting de bal. Skobel passt de bal zonder na te denken. Górka rent richting de bal. Górka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białaa Mewaa - Widzew Masters 0:1

7e minuut.
Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecalvo verovert de bal door een tackle van achteren. Montecalvo probeert naar een medespeler te passen. Górka is nu in balbezit. Górka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Górka rent richting de bal. Montecalvo is nu in balbezit. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka haalt uit met een fantastische trap. Koselski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Politankiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Górka heeft problemen om de bal te vangen. Gołąb begaat een overtreding. Górka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mucca met een snel genomen vrije trap. Montecalvo rent richting de bal. Montecalvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mucca geeft een hoge lob. Jurczyga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Górka is nu in balbezit. Górka haalt uit met een fantastische trap. Politankiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Skobel speelt de bal door. Mucca heeft problemen om de bal te vangen. Mucca met een sublieme pass. Montecalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecalvo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białaa Mewaa 73%, Widzew Masters 27%.
Białaa Mewaa - Widzew Masters 0:1

57e minuut.
Skobel kopt de bal weg. Montecalvo rent richting de bal. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka draait met de bal, schiet en ... Politankiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Colina geeft een lange en hoge pass. Baturo rent richting de bal. Gezgin geeft een hoge lob. Montecalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecalvo schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Montecalvo draait met de bal, schiet en ... Gołąb rent richting de bal. Gołąb geeft de bal voor. Warzycha rent richting de bal. Warzycha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Gezgin met een snelle inworp. Mucca rent richting de bal. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Białaa Mewaa - Widzew Masters 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białaa Mewaa 62%, Widzew Masters 38%.
Białaa Mewaa - Widzew Masters 0:2